Kun je meer uit een winkelmandje halen dan je erin stopt?

Complexe keten challenge

Werk jij graag met je hoofd én met je handen? En ligt je hart in de agri-food sector? Dan biedt de voltijd hbo opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness jou de perfecte combinatie van denken en doen. Gedurende 4 jaar ontdek je de bedrijfsmatige kant van bedrijven in de sectoren plant, dier en food. Je leert bedrijfsvraagstukken analyseren en financiële zaken regelen. Maar ook logistieke problemen oplossen en marketingconcepten ontwikkelen.

Kijken in plaats van lezen

Opleiding in beeld

De impact van de stages en de ervaring van het toepassen van de theorie in de praktijk ondersteunen de studenten Bedrijfskunde en agri-foodbusiness Noralie en Bram met eigen voorbeelden. Het creëren van toegevoegde waarde voor klanten is voor beide studenten de rode draad; hun passie. Met de doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Top klas of de Universiteit van Wageningen bevestigen ze de uitdagingen die er zijn voor Bedrijfskunde en agri-foodbusiness studenten.

College, stage, minor, project

Het leerplan

Het eerste jaar van de hbo opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness is een basis jaar. Alle vakken in het eerste jaar volg je gezamenlijk. Voorbeelden van vakken zijn Bedrijfseconomie, logistiek, marketing, Engels en agri-foodketens. Na het eerste jaar maak je een keuze tussen Marketing, logistiek financieel of management algemeen.

Het leerplan Studenten over hun stage/project

De opleiding in cijfers

Facts & figures

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel uur contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders van de hbo opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness een baan? De antwoorden op deze vragen vind bij facts & figures!

Facts & figures Beste hogeschool van Nederland

Goed voorbereid

Toelatingseisen

Welke profiel heb je nodig voor deze opleiding? En welke extra vakken? Wat zijn de aanvullende toelatingseisen? Lees goed welke toelatingseisen er voor deze opleiding gelden.

Toelatingseisen Stappenplan aanmelden

Klaar voor de toekomst!

Na de opleiding

Tot welke beroepen leidt de opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness op? In welk type functies werken afgestudeerden van de opleiding? Welke mogelijkheden zijn er als je nog wil doorstuderen aan een universiteit?

Na de opleiding Afgestudeerden vertellen over hun baan

Bezoek een open dag of kom proefstuderen

Bedrijfskunde en agri-foodbusiness ervaren

Open dag