Kun je avocado's veilig op wereldreis sturen?

Holy guacemole challenge

Hoe zorgen we ervoor dat er nu en in de toekomst voldoende en gezond voedsel is voor iedereen op deze wereld? De oplossing voor dit uitdagende vraagstuk ligt in internationaal ondernemen met respect voor mens en milieu. En dat is precies waar de hbo opleiding International Food & Agribusiness om draait. Ben jij benieuwd naar andere culturen? Ben je gedreven, creatief én zakelijk? Dan past deze Engelstalige opleiding perfect bij jou!

Kijken in plaats van lezen

Opleiding in beeld

“Een mediator zijn, denken in cirkels zoals de biobased economie dat doel is de reden voor Katerina uit Duitsland om zich thuis te voel op de opleiding. “We worden als allrouders opgeleid”, vertelt Mick enthousiast. Mick onderbouwt waarom dit de opleiding voor de toekomst is. Hij is blij met de kleine groepen en de goede discussies.

College, stage, minor, project

Het leerplan

Het eerste jaar van de hbo opleiding International Food & Agribusiness is een basis jaar. Alle vakken worden in het Engels gegeven. Voorbeelden van vakken zijn Global Food Systems, Animal Production, Biobasd Economy en Agriifood Business. Aan het einde van het eerste jaar ga je op oriëntatiestage.

Het leerplan Studenten vertellen over hun opleiding

De opleiding in cijfers

Facts & figures

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel uur contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders van de hbo opleiding International Food & Agribusiness een baan? De antwoorden op deze vragen vind bij facts & figures!

Facts & figures Beste hogeschool van Nederland

Goed voorbereid

Toelatingseisen

Welke profiel heb je nodig voor deze opleiding? En welke extra vakken? Wat zijn de aanvullende toelatingseisen? Lees goed welke toelatingseisen er voor deze opleiding gelden.

Toelatingseisen Stappenplan aanmelden

Klaar voor de toekomst!

Na de opleiding

Tot welke beroepen leidt de hbo opleiding International Food & Agribusiness op? In welk type functies werken afgestudeerden van de opleiding? Welke mogelijkheden zijn er als je nog wil doorstuderen aan een universiteit?

Na de opleiding

Bezoek een open dag of kom proefstuderen

International Food & Agribusiness ervaren

Open dag