Kun je een klas al swipend slimmer maken?

Swipende encyclopedie challenge

Op zoek naar een interessante minor in schooljaar 2017-2018? HAS Hogeschool biedt in dit studiejaar 12 minors aan voor 3e jaars studenten.

Met deze minors richten we ons op het verbreden van je blik en het verbinden van kennis uit verschillende vakgebieden.

3e jaars Minors bij HAS Hogeschool

Tijdens alle 3e jaars minors voer je een real-life project uit met een groep studenten van verschillende hbo bachelor studierichtingen. Op deze manier leer je samenwerken in een multidisciplinaire omgeving. Tegelijkertijd fungeer je binnen het project als expert op je eigen vakgebied. Vanzelfsprekend ondersteunen we je met de nodige kennis en vaardigheden voor het uitvoeren van je project dmv colleges, practica, excursies en workshops.

3e jaars minors aan HAS Hogeschool duren 10 weken; in deze weken moet je fulltime beschikbaar zijn. Ze leveren 15 studiepunten (ECTS) op.

Kies je minor bij HAS Hogeschool

Je kiest je minor zelf, eventueel in overleg met je studiebegeleider. Omdat het onderwerp je interesseert én omdat er een relatie is met je huidige opleiding.

De 3e jaars minors bij de HAS zijn gericht op actuele thema’s binnen de agro-, food en leefomgeving, die vragen om een multidisciplinaire insteek. Daarom pakken we deze thema’s aan in multidisciplinaire modulen, waarbij je je eigen expertise inbrengt en vergroot.

'Duurzaamheid' en 'Ondernemerschap'

Minors onderwerpen

Wat de HAS Hogeschool minors bijzonder maakt, is dat ze allemaal een relatie hebben met de onderwerpen:

• ‘Duurzaamheid’
  • ‘Ondernemerschap’

Ze bieden daarmee een goed vertrekpunt om te werken aan actuele maatschappelijke vraagstukken en aan je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Nederlandse minors

• Plant(W)aardige toekomst!
  • What´s in it for me: Een Marketingexpeditie
  • Ondernemen & Innoveren
  • Werk aan Wereldwijde Voedseldialoog
  • Proeven aan Ondernemerschap
  • Value by Design: meerwaarde creëren voor food
  • Design zonder Grenzen
  • Ruimtegebruik in Nederland in 2030, een nieuw ondernemerslandschap
  • Eating animals?! Produceren en consumeren van dieren, kan het ook anders?
  • Ondernemen & Financiën

Engelse Minors

• Biobased economy in the agri-food sector
  • Smart Farming
  • Towards a healthy society – Good health and well being for all
  • Ecosystem services and their value to society
  • International business and development
  • International Agribusiness
  • Business Innovation

Lees meer en aanmelden

Kijk voor een volledig overzicht van onze minoren en om je aan te melden op de website Kies op maat.

Aanmelden via Kies op Maat.