Kun je een klas al swipend slimmer maken?

Swipende encyclopedie challenge

Je hebt een studie gekozen en wilt op kamers gaan wonen. Er zijn verschillende manier om een kamer te vinden. Via familie en vrienden, via social media en ook via sites.

Ben je op zoek naar een kamer in Venlo? Probeer het dan eens bij de volgende organisaties. Er is in Venlo geen wachttijd voor een kamer, het kan juist heel snel gaan. Wij adviseren studenten wel om tijdig op zoek te gaan naar een kamer en niet te wachten tot augustus. Het beste is om je rond mei-juni aan te melden als kamerzoekende.

Woonruimte vinden

Ben je op zoek naar een kamer in Venlo? Bekijk de website van Checkpoint Venlo voor het actuele overzicht van beschikbare studentenwoonruimte in Venlo.

Bezoek de website Checkpoint Venlo

Particuliere studentenkamers

Verder zijn er ook verschillende websites op internet te vinden die particulier aan kamer aanbieden.

Een aantal van deze sites zijn:

Websites aanbieders studentenkamers

Niet woonachtig in Nederland?

Woon je momenteel niet in Nederland en ga je één van onze Nederlandstalige of Engelstalige opleidingen volgen?

Neem dan de Engelstalige informatie door voor internationale studenten op onze engelstalige website HAS University of Applied Sciences.

Hier vind je o.a. informatie over het vinden van huisvesting in Den Bosch en Venlo.