Bekijk de aanmeldprocedure en toelatingseisen per opleiding. Heb je vragen? Neem dan contact op met de studieadviseur van de opleiding.

INSCHRIJVING BIJ HAS HOGESCHOOL

Via Studielink kun je je aanmelden voor een opleiding bij HAS Hogeschool. Je moet uiterlijk 1 mei 2022 aangemeld zijn om toelatingsrecht te krijgen (mits je aan de toelatingseisen voldoet). Inschrijven is daarna nog mogelijk tot en met 15 juni 2022. Er gelden dan andere regels.

In de checklist kun je zien welke stappen je moet ondernemen om je aan te melden voor een hbo-opleiding bij HAS Hogeschool!

De gegevens uit Studielink worden automatisch doorgestuurd naar HAS Hogeschool. Je ontvangt daarna mails via de afdeling Studentzaken met informatie over zaken die nog geregeld moeten worden.

VRAGEN?

Heb je nog vragen over je inschrijving via Studielink, neem dan contact op met de afdeling studentzaken, bij voorkeur via email.

Bureau Studentzaken

E: aspirant@has.nl
T: 088 – 890 36 02 (ma-di-do)
T: 088 - 890 38 80

Voor overige vragen en antwoorden over de opleiding, bezoek de pagina van de opleiding of neem contact op met de studieadviseur van de opleiding.

Zo regel je je aanmelding

Handige checklist

Stap 0 - Schrijf je op tijd in!

Schrij je uiterlijk 15 juni 2022* in voor een hbo-bacheloropleiding bij HAS Hogeschool. Deze inschrijving doe je via Studielink. Inloggen gaat met een DigiD-code.

*Deze datum geldt voor Nederlandse en EU-studenten. Voor non-EU studenten geldt de deadline van 1 mei 2022.

Stap 1 – Check de toelatingseisen van de opleiding

Stap 2 – DigiD-code

Aanmelden voor een opleiding bij HAS Hogeschool doe je via www.studielink.nl.

Je hebt daarvoor een DigiD-code nodig. Vraag de code zo snel mogelijk aan via www.digid.nl.

Let op! Voor het aanvragen van je DigiD-code heb jij je burgerservicenummer nodig. Deze kun je vinden op je paspoort of je id-kaart.

Stap 3 – Inschrijven via Studielink

Heb jij al je gegevens bij de hand? Dan kun jij je gaan aanmelden via Studielink!

Via het stappenplan van Studielink kun je informatie vinden over de stappen die je moet ondernemen om je aan te melden via Studielink.

Bekijk hier onder het crohonummer van de opleiding waar jij je voor wilt aanmelden.

Hbo opleiding Vestiging Crohonummer
Applied Geo-Information Science Den Bosch

Bedrijfskunde en agribusiness

Bedrijfskunde en foodbusiness

Food Innovation

Venlo en Den Bosch

Toegepaste Biologie Venlo en Den Bosch 30009
Veehouderij Den Bosch 34869
Healthy Living  Venlo 34122
Hippische Bedrijfskunde en Pet Business Venlo 34866
Horticulture & Business Management Den Bosch 34868
International Food & Agribusiness Den Bosch 39281
Management van de Leefomgeving Den Bosch 34859
Milieukunde Den Bosch 34248
Tuinbouw en akkerbouw Den Bosch 34868
Voedingsmiddelentechnologie Den Bosch 34856

Stap 4 – Doe de studiekeuzecheck

We adviseren je om gebruik te maken van de studiekeuzecheck. Je weet dan beter of de studie van je keuze bij je past.

Voor een aantal opleidingen is de check zelfs een verplicht onderdeel van de inschrijving. Controleer dit via Stap 1!

Stap 5 – Belangrijke informatie aanleveren

Je ontvangt een mail van Studentzaken met aanvullende vragen en de mogelijkheid voor het uploaden van een eventuele dyslexieverklaring of medische verklaring.

Stap 6 – Digitale machtiging

Om te kunnen starten aan een opleiding bij HAS Hogeschool, moet je collegegeld betalen. Via Studielink kun je deze digitale machtiging afgeven vanaf 1 juni. Voor meer informatie over de kosten van het collegegeld, de betalingsdata en wanneer je de digitale machtiging moet indien, bekijk de pagina Collegegeld.

Stap 7 – Vergeet ook niet je studiefinanciering aan te vragen!

Denk ook aan het aanvragen van studiefinanciering en eventueel je OV-jaarkaart via www.duo.nl.