Aanmelden bij HAS Hogeschool

Aanmeldprocedure na 1 mei uitsluitend via contactformulier.

Voor een aantal opleidingen is het na 1 mei mogelijk om je aan te melden.

Deze opleidingen staan nog open:

Bedrijfskunde en agribusiness

Food Innovation

Toegepaste Biologie

International Farm Management

Tuinbouw en akkerbouw

Horticulture & Business management

Geo Media & Design

Management van de Leefomgeving

Milieukunde locatie Den Bosch

Neem zo spoedig mogelijk contact op met de studieadviseur van de opleiding die je wilt gaan volgen via het contactformulier. Vul het contactformulier in door op de opleiding van je keuze te klikken in het bovenstaande overzicht.

Aanmeldprocedure
LET OP! Studielink is gesloten. De studieadviseur informeert je over de aanmeldprocedure die na 1 mei van toepassing is.

Aanmelden voor een opleiding bij HAS Hogeschool gaat via www.studielink.nl.
Je hebt daarvoor een DigiD code nodig. Vraag de code zo snel mogelijk aan via www.digid.nl. Via het stappenplan van Studielink kun je informatie vinden over de stappen die je moet ondernemen om je aan te melden via Studielink.

De gegevens uit Studielink worden automatisch doorgestuurd naar HAS Hogeschool. Je ontvangt daarna een mail van bureau Studentzaken met informatie over zaken die nog geregeld moeten worden. Als je binnen 4 weken niets hebt ontvangen, stuur dan een mail naar aspirant@has.nl.

Toelatingseisen:
Bezoek de pagina van de opleiding om te zien of er aanvullende toelatingseisen van toepassing zijn voor de opleiding van jouw keuze.
Klik in de rechter kolom op jouw opleiding om direct de toelatingseisen te zien.

Studiefinanciering
Denk ook aan het aanvragen van studiefinanciering via www.DUO.nl. Meld je zo snel mogelijk aan bij Studielink en bij DUO.

Vragen?
Heb je nog vragen over je inschrijving via Studielink, neem dan contact op met bureau Studentzaken.
Via de mail: aspirant@has.nl
Telefonisch: 088 – 890 3602.

Voor overige vragen en antwoorden over de opleiding, bezoek dan de pagina van de  opleiding of neem contact op met de studieadviseur van de opleiding.