Kun je met een vr-bril een watersnood voorkomen?

Virtuele Overstroming Challenge

algemeen

Voor een aantal opleidingen is het na 1 mei mogelijk om je aan te melden.

De volgende opleidingen staan nog open:

Vestiging Venlo

Vestiging Den Bosch

Neem zo spoedig mogelijk contact op met de studieadviseur via het bovenstaande formulier van de opleiding die je wilt gaan volgen. De studieadviseur informeert je over de aanmeldprocedure die na 1 mei van toepassing is.

REGULIERE INSCHRIJVING BIJ HAS HOGESCHOOL

De deadline voor aanmelden verschilt per opleiding.

• De deadline voor de Numerus Fixus opleiding Toegepaste Biologie is 15 januari 2019.
    Aanmelden voor studiejaar 2019/2020 is niet meer mogelijk.
  • De deadline voor de overige opleidingen is 1 mei 2019.

Check goed bij de opleidingspagina’s op de website wat de aanmelddeadline is van de opleiding van jouw keuze.

De inschrijving voor een hbo bachelor opleiding bij HAS Hogeschool doe je via Studielink.

In de checklist kun je zien welke stappen je allemaal moet ondernemen om je aan te melden voor een hbo opleiding bij HAS Hogeschool!

De gegevens uit Studielink worden automatisch doorgestuurd naar HAS Hogeschool. Je ontvangt daarna een mail van bureau Studentzaken met informatie over zaken die nog geregeld moeten worden. Als je binnen 4 weken niets hebt ontvangen, stuur dan een mail naar aspirant@has.nl.

VRAGEN?

Heb je nog vragen over je inschrijving via Studielink, neem dan contact op met bureau Studentzaken.

Bureau Studentzaken

E: aspirant@has.nl
T: 088 - 890 38 80

Voor overige vragen en antwoorden over de opleiding, bezoek dan de pagina van de opleiding of neem contact op met de studieadviseur van de opleiding.

Zo regel je je aanmelding

Handige checklist

Stap 0 - Schrijf je op tijd in!

Vanaf 15 oktober is het mogelijk om je in te schrijven voor een hbo bachelor opleiding bij HAS Hogeschool. Deze inschrijving doe je via Studielink. Inloggen gaat met een Digi-D code.

• De deadline voor de Numerus Fixus opleiding Toegepaste Biologie is 15 januari. Aanmelden voor studiejaar 2019/2020 is niet meer mogelijk.
  • De deadline voor de overige opleidingen is 1 mei

Stap 1 – Check de toelatingseisen van de opleiding

Stap 2 – DigiD code

Aanmelden voor een opleiding bij HAS Hogeschool gaat via www.studielink.nl.

Je hebt daarvoor een DigiD code nodig. Vraag de code zo snel mogelijk aan via www.digid.nl.

Let op! Voor het aanvragen van je DigiD code heb jij je burgerservice nummer nodig. Deze kun je vinden op je paspoort of je id-kaart.

Stap 3 – Inschrijven via studielink

Heb jij al je gegevens bij de hand? Dan kun jij je gaan aanmelden via Studielink!

Via het stappenplan van Studielink kun je informatie vinden over de stappen die je moet ondernemen om je aan te melden via Studielink.

Bekijk hier onder het crohonummer van de opleiding waar jij je voor wilt aanmelden.

Hbo opleiding Vestiging Crohonummer
Bedrijfskunde en agri-foodbusiness Venlo en Den Bosch 34866
Food Innovation Venlo en Den Bosch 34122
Business Management in Agriculture & Food Venlo 34866
Toegepaste Biologie Venlo en Den Bosch 30009
Dier- en veehouderij Den Bosch 34869
Geo Media & Design Den Bosch 30033
Healthy Living Venlo 34122
Horticulture & Business Management Den Bosch 34868
International Food & Agribusiness Den Bosch 39281
Management van de Leefomgeving Den Bosch 34859
Milieukunde Den Bosch 34248
Tuinbouw en akkerbouw Den Bosch 34868
Voedingsmiddelentechnologie Den Bosch 34856

Deadline

De deadline voor de Numerus Fixus opleiding Toegepaste Biologie is 15 januari.
De deadline voor de overige opleidingen is 1 mei.

Stap 4 – Doe de studiekeuze check of volg de selectieprocedure

• Voor de studiekeuzecheck:
    Dien je een online motivatieformulier in. Deze ontvang je via de mail. Dien het motivatieformulier zsm maar uiterlijk 1 week na je inschrijving in. Als we na het lezen van het motivatieformulier nog vragen hebben, nodigen we je uit voor een adviesgesprek.

• Voor de selectieprocedure (Numerus Fixus):
    Bekijk je de volledige procedure op de opleidingspagina's van Toegepaste Biologie Venlo en Toegepaste Biologie Den Bosch.

Stap 5 – Belangrijke informatie aanleveren

Tevens ontvang je een mail van Studentzaken met een uploadverzoek met informatie voor een pasfoto en een eventuele dyslexieverklaring of medische verklaring.

Stap 6 – Digitale machtiging

Om te kunnen starten aan een opleiding bij HAS Hogeschool, moet je collegegeld betalen. Via studielink kun je deze digitale machtiging afgeven.Voor meer informatie over de kosten van het collegegeld, de betalingsdata en wanneer je de digitale machtiging moet indien, bekijk de pagina collegegeld.

Stap 7 – Vergeet ook niet je studiefinanciering aan te vragen!

Denk ook aan het aanvragen van studiefinanciering en eventueel je OV-jaarkaart via www.duo.nl.