HBO Intro Festival 2017 in 's-Hertogenbosch

donderdag, 31 augustus, 2017 (Hele dag)

Jaarlijks organiseren HAS Hogeschool, Avans Hogeschool en Fontys Hogeschool gezamenlijk het HBO Intro Festival. De jaarlijkse aftrap van het studiejaar voor onze studenten op locatie Den Bosch. Dit jaar wordt op donderdag 31 augustus 2017 het HBO Intro Festival Den Bosch 2017 georganiseerd!

Het festival vindt net als vorig jaar plaats op het Residentieplein (grenzend aan de Onderwijsboulevard) en begint om 17:00 uur. Het festival wordt op z’n ‘students’ afgetrapt, namelijk met een Happy Hour van 17:00 tot 19:00 uur. Bezoekers kunnen ook bij HBO Intro Hang Out. Maak kennis met verschillende studenten- of studieverenigingen en jongerenorganisaties.

Gratis toegang!
Voor HAS studenten is het HBO Intro Festival gratis. Je studentenpas of bewijs van inschrijving zijn de sleutel tot toegang! Ook mag je een introducé meenemen naar het festival.

Benieuwd naar de line-up of alle andere extra’s op het festival?
Ga dan naar hbointro.nl of volg ons op Facebook: /HBOIntrodenbosch. Hierdoor blijf je up-to-date over de laatste ontwikkelingen rondom het HBO Intro Festival.