Proefstuderen Food Innovation locatie Den Bosch

donderdag, 4 mei, 2017 - 09:00 tot 16:00

Ben jij geïnteresseerd in Food Innovation, maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Kom dan proefstuderen!

Je krijgt een voorproefje van de volledige opleiding, je volgt onder andere een aantal lessen en leert wat samenwerken in projectvorm is. Daarnaast ontmoet je studenten die nu de opleiding al volgen.

Let op!
Deze proefstudeerdag is uitsluitend voor scholieren en studenten die komend studiejaar (2017-2018) willen starten met de opleiding Food Innovation in Den Bosch! Na deze proefstudeerdag vindt de intake plaats. Indien je interesse hebt in de opleiding Food Innovation na deze proefstudeerdag, ben je ook automatisch ingeschreven voor de intakemiddag van 4 mei. Deze intake duurt ongeveer 4 uur.

Ga jij aankomend studiejaar nog niet studeren bij een hbo?
Kom dan in september terug naar onze website! Dan kun jij je inschrijven voor een van de proefstudeerdagen die georganiseerd zullen worden vanaf december 2017.

Enthousiast geworden?

Laat je gegevens hier achter voor de proefstudeerdag >>