Kun je friet zaaien?

Aardappel anders challenge

Bekijk hier alle contact informatie van HAS Hogeschool. 

Voor meer informatie over de opleidingen, bezoek het overzicht met alle hbo bachelor opleidingen die wij aanbieden. Of vraag ons informatiepakket aan! 

Informatiepakket aanvragen

 

Wij helpen je graag verder

Contact met HAS Hogeschool

Wil je contact opnemen met HAS Hogeschool? Dit kan via post, mail en telefoon. Onze algemene contactinformatie en adres gegevens kun je hier vinden:

Vestiging Venlo

Spoorstraat 62
5911 KJ Venlo

Routebeschrijving

Vestiging Den Bosch

Onderwijsboulevard 221
5223 DE ’s-Hertogenbosch

Routebeschrijving

Nevenvestiging

Naast onze locaties in Den Bosch en Venlo, maken wij ook gebruik van een nevenvestiging in Den Bosch.

Nevenvestiging “de Hooge Donken”
Parallelweg 60
5223 AL ’s-Hertogenbosch

Openbaar vervoer HAS Hogeschool locatie Den Bosch

Wij adviseren je om met het openbaar vervoer te komen vanwege beperkte parkeergelegenheid rondom HAS Hogeschool. Vanaf 's-Hertogenbosch Centraal Station is het ca. 10 minuten lopen naar HAS Hogeschool. Neem hiervoor de uitgang aan de achterzijde (niet centrumzijde). Loop vervolgens rechtdoor tot aan de Onderwijsboulevard (T-splitsing) en sla hier linksaf. HAS Hogeschool bevindt zich aan je rechterzijde, ná Avans Hogeschool.

Parkeren HAS Hogeschool locatie Den Bosch

Bij onze instelling is beperkte parkeergelegenheid.

Paleiskwartier
Indien de parkeerplaats achter HAS Hogeschool vol is, kun je het beste uitwijken naar parkeergarage Paleiskwartier. Wanneer je de parkeergarage verlaat via uitgang Jonkerstraat, loopt je recht op het gebouw van HAS Hogeschool af.

Openbaar vervoer HAS Hogeschool locatie Venlo

Wij adviseren je om met het openbaar vervoer te komen vanwege beperkte parkeergelegenheid. Het gebouw van HAS Hogeschool ligt op 2 minuten lopen van Venlo Centraal Station.

Parkeren HAS Hogeschool locatie Venlo

Bij onze instelling is beperkte parkeergelegenheid, daarom adviseren wij je om te parkeren in parkeergarage Maaswaard of bij Q-park Maasboulevard. Als alternatief kun je met de trein komen, het gebouw van de HAS ligt op 2 minuten lopen van Station Venlo.

(Let op: vul in het navigatiesysteem het volledige adres van locatie Venlo in. Dit voorkomt dat de navigatie je per ongeluk naar de Spoorstraat in Tegelen stuurt.)

Name

HAS Hogeschool

Postbus 90108, 5200 MA 's-Hertogenbosch
has@has.nl T: 088 - 890 36 00 (zowel voor locatie
Den Bosch als Venlo)
F: 088 - 890 36 99

Bezoeken van een vestiging

Wil je een keer langs komen om ons te bezoeken? Kom dan langs tijdens een open dag of proefstudeerdag op onze vestigingen!
Let op! In verband met beperkte parkeergelegenheid bij onze onderwijsinstellingen en omdat onze locaties vlakbij de treinstations zijn gesitueerd, adviseren wij om met het openbaar vervoer te komen.

Bezoek ook eens onze andere websites:

Corporate website: www.has.nl/nl
HAS Kennistransfer en bedrijfsopleidingen: www.haskennistranfer.nl