Als gevolg van de ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan fysieke studiekeuze-events niet door. HAS Hogeschool volgt in alle gevallen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en het kabinet.

Informatie voor studenten van HAS Hogeschool (intranet) Informatie voor cursisten (HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen)

Veelgestelde vragen en antwoorden

1. Worden er in studiejaar 2020-2021 open dagen, proefstudeerdagen en andere studiekeuze-eventsgeorganiseerd?

De data voor de studiekeuze-events in studiejaar 2020-2021 zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Meld je hier aan en je ontvangt een bericht zodra we en update hebben over (online) open dagen, (online) proefstudeerdagen, meeloopdagen en andere studiekeuze-tips.

2. Ik ga in studiejaar 2020/2021 starten bij HAS Hogeschool. Hoe gaan mijn eerste weken eruit zien?

Bekijk de Q&A voor alle info over hoe de 1ste weken van jouw studietijd eruit gaat zien.

3. Ik heb me ingeschreven voor de introductiedag(en) van studentenvereniging k.s.v. Gremio Unio (GU). Gaan deze introductiedagen door?

Er zijn verscherpte maatregelen met betrekking tot introductiedagen afgegeven door het RIVM en kabinet. Bekijk hier de actuele informatie over de introductiedag(en) van studentenvereniging k.s.v. Gremio Unio (GU).

4. Bij de meeste opleidingen is er doorgaans een introductie/kennismaking. Gaan deze door?

We vinden het belangrijk dat nieuwe studenten elkaar leren kennen. Op dit moment zijn we bezig om binnen de richtlijnen van het RIVM en kabinet een passende kennismaking te organiseren. De invulling van de introductiedagen verschilt per opleiding. Je eigen opleiding informeert je over hoe en wanneer jouw introductiedag wordt vormgegeven.