​​​​​​​​​​​​​​​​Op deze pagina vind je nieuws en informatie over de ontwikkelingen binnen HAS Hogeschool omtrent het coronavirus. HAS Hogeschool volgt in alle gevallen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en het kabinet.

Informatie voor studenten van HAS Hogeschool (intranet) Informatie voor cursisten (HAS Hogeschool voor Professionals)

Laatste update: 13 januari 2021

Informatie coronavirus

Tijdens de persconferentie van 12 januari werd duidelijk dat de lockdown wordt verlengd met 3 weken. Voor HAS Hogeschool geldt dat wij voorlopig doorgaan met online onderwijs met uitzondering van praktijkonderwijs en toetsing voor alle studenten. Voor studenten die in een specifieke situatie verkeren die om persoonlijk contact vraagt, zetten wij ons ervoor in om extra bijeenkomsten te organiseren buiten de onderwijsactiviteiten om.

De bedrijfsopleidingen, cursussen en workshops voor professionals worden volledig online gegeven of uitgesteld. Voor bedrijfsopleidingen, cursussen en workshops die bij de opdrachtgever zelf worden gegeven, volgen we de maatregelen zoals die gelden bij de opdrachtgever.

Alle medewerkers, studenten en cursisten zijn hier persoonlijk over bericht.

Studiekeuze-events, zoals open dagen en proefstudeerdagen vinden online plaats. Ben je aangemeld voor een fysiek studiekeuze-event, dan ontvang je hier persoonlijk bericht over.

Online open dagen

We organiseren verschillende online open dagen zodat jij een goede studiekeuze kunt maken. Tijdens de online open dagen bekijk je de voorlichtingsvideo's en kun je live in contact komen met onze behulpzame docenten en superslimme studenten tijdens de live sesses.

Data online open dagen

Online proefstuderen

Momenteel organiseren we uitsluiten online proefstudeerdagen voor al onze hbo-opleidingen. Tijdens de online proefstudeerdagen leer je meer over de opleiding, volg je een aantal mini-colleges en krijg je een voorproefje van de lesvormen.

Data online proefstudeerdagen

Veelgestelde vragen

Worden er in studiejaar 2020-2021 open dagen, proefstudeerdagen en andere studiekeuze-events georganiseerd?

In studiejaar 2020-2021 organiseren we het hele jaar door online studiekeuze-events. Bekijk hier het overzicht en meld je aan.

Hoe zien de open dagen eruit?

De open dagen in januari en februari 2021 vinden online plaats. Voor de geplande open dagen welke verderop in 2021 worden georganiseerd, wordt later besloten of deze online of fysiek gaan plaatsvinden.

Tijdens de online open dagen bekijk je de vooraf opgenomen voorlichtingspresentaties op de website. Daarnaast kun je deelnemen aan een of meerdere live sessies per opleiding. Tijdens de live sessies vertellen docenten en studenten over de opleiding en kun je vragen stellen. De video's van de voorlichtingspresentaties blijven na de online open dagen beschikbaar zodat je de informatie nogmaals kunt bekijken.

Ik wil hulp bij mij studiekeuze, bij wie kan ik terecht?

We snappen dat het maken van een studiekeuze lastig kan zijn doordat je alleen kunt deelnemen aan online studiekeuze-events. Heb je vragen over je toelaatbaarheid, vooropleiding of een andere vraag? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs, zij helpen je graag!