​​​​​​​​​​​​​​​​Op deze pagina vind je nieuws en informatie over de ontwikkelingen binnen HAS Hogeschool omtrent het coronavirus. HAS Hogeschool volgt in alle gevallen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en het kabinet.

Informatie voor studenten van HAS Hogeschool (intranet) Informatie voor cursisten (HAS Hogeschool voor Professionals)

Online open dagen

We organiseren verschillende online open dagen zodat jij een goede studiekeuze kunt maken. Tijdens de online open dagen bekijk je de voorlichtingsvideo's en kun je live in contact komen met onze behulpzame docenten en superslimme studenten tijdens de live sesses.

Data online open dagen

Online proefstuderen

Momenteel organiseren we uitsluiten online en fysieke proefstudeerdagen voor al onze hbo-opleidingen. Tijdens de (online) proefstudeerdagen leer je meer over de opleiding, volg je een aantal mini-colleges en krijg je een voorproefje van de lesvormen.

Data online proefstudeerdagen

Vraag & antwoord

Worden er in studiejaar 2020-2021 open dagen, proefstudeerdagen en andere studiekeuze-events georganiseerd?

In studiejaar 2020-2021 organiseren we het hele jaar door online studiekeuze-events. Bekijk hier het overzicht en meld je aan.

Hoe zien de open dagen eruit?

Tijdens de online open dagen bekijk je de vooraf opgenomen voorlichtingspresentaties op de website. Daarnaast kun je deelnemen aan een of meerdere live sessies per opleiding. Tijdens de live sessies vertellen docenten en studenten over de opleiding en kun je vragen stellen. De video's van de voorlichtingspresentaties blijven na de online open dagen beschikbaar zodat je de informatie nogmaals kunt bekijken.

Ik wil hulp bij mij studiekeuze, bij wie kan ik terecht?

We snappen dat het maken van een studiekeuze lastig kan zijn doordat je alleen kunt deelnemen aan online studiekeuze-events. Heb je vragen over je toelaatbaarheid, vooropleiding of een andere vraag? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs, zij helpen je graag!