​​​​​​​​​​​​​​​​Op deze pagina vind je nieuws en informatie over de ontwikkelingen binnen HAS Hogeschool omtrent het coronavirus. HAS Hogeschool volgt in alle gevallen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en het kabinet.

Informatie voor studenten van HAS Hogeschool (intranet) Informatie voor cursisten (HAS Hogeschool voor Professionals)

Veelgestelde vragen en antwoorden

1. Worden er in studiejaar 2020-2021 open dagen, proefstudeerdagen en andere studiekeuze-events georganiseerd?

In studiejaar 2020-2021 organiseren we het hele jaar door (online) studiekeuze-events. Bekijk hier een overzicht van de online open dagen, (online) proefstudeerdagen en (online) meeloopdagen.

2. Hoe zien de open dagen eruit?

In studiejaar 2020-2021 organiseren we uitsluitend online open dagen. Fysieke open dagen worden helaas niet aangebod. Tijdens de online open dagen bekijk je de vooraf opgenomen voorlichtingspresentaties op de website. Daarnaast kun je deelnemen aan een of meerdere live sessies van de opleidingen. Tijdens de live sessies vertellen docenten en studenten over de opleiding en kun je vragen stellen. De video's van de voorlichtingspresentaties blijven na de online open dagen beschikbaar zodat je de informatie nogmaals kunt bekijken.

3. Is er een mogelijkheid om de locaties van HAS Hogeschool fysiek te bezoeken?

Speciaal voor laatstejaars havo en vwo scholieren, laatstejaars mbo-studenten en hbo-switchers organiseren we deze kleinschalige rondleidingen waarbij je een rondgang maakt langs onze (praktijk)faciliteiten. Elke aanmelder mag 1 introducé meebrengen, zo kan je ouder/verzorger bijvoorbeeld ook kennismaken met de unieke sfeer bij HAS Hogeschool!

4. Als ik een van de locaties van HAS Hogeschool fysiek bezoek, aan welke regels moet ik me dan houden?

HAS Hogeschool verplicht alle studenten, cursisten, medewerkers en bezoekers om een mondkapje te dragen in onze publieke binnenruimtes. Dit geldt voor:

• Trappen
  • Gangen
  • Hallen
  • Lofts (dus ook bij de koffieautomaat)
  • Sanitaire ruimtes
  • Praktijkruimtes
  • PGO-ruimtes vanaf 2 personen

Zodra je het HAS-gebouw binnenkomt draag je het mondkapje. Deze mag je afdoen zodra je op je studie- of werkplek bent. Ga je weg, dan draag je je mondkapje tot je buiten het gebouw van HAS Hogeschool bent.

Uiteraard blijven de basisregels van kracht bij bezoek aan HAS Hogeschool:

• Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Houd altijd en overal 1.5 meter afstand van andere personen, zowel binnen als buiten de gebouwen
  • Volg de aangegeven ‘routing’ in het gebouw
  • Schud geen handen
  • Was of ontsmet regelmatig je handen
  • Nies en hoest in je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Beperk het bezoek aan de toiletruimte.