Food Innovation in Den Bosch

Een snelle ontbijtdrank of een complete slow cooking maaltijd. Wat iemand eet, zegt veel over zijn manier van leven. Bij de opleiding Food Innovation aan de HAS Hogeschool in Den Bosch leer je hoe je nieuwe concepten voor food bedenkt en in de markt zet. Je ontwikkelt innovatieve concepten, maar ontwerpt ook een slimme verpakking en sleutelt aan de juiste mediamix. Een afwisselende opleiding voor creatieve en ondernemende food liefhebbers!

Lees hier meer over de opleiding Food Innovation.

Lees het verhaal van Food Innovation student Pleun Lees het verhaal van Food Innovation student Pepijn
Ik kies voor de HAS omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen. Ik kies voor de HAS omdat voedsel en marketing een sterke combinatie is.

Wil jij nieuwe food concepten bedenken en ontwerpen, met en voor onze Partnerbedrijven in AgriFood? Dan is de HBO opleiding Food Innovation in Venlo iets voor jou!