Toegepaste Biologie in Den Bosch

Hoe zorg je dat koeien meer melk produceren zonder dat het ten koste gaat van hun welzijn? Hoe bestrijd je plantenziekten bij de teelt van biologische paprika’s? Hoe zorg je dat de purperreiger gaat broeden in Nederland? Op deze en andere vragen zoek je bij Toegepaste Biologie naar antwoorden. Bij deze HBO opleiding bestudeer je planten, dieren en ecologie. Met jouw onderzoek lever je een bijdrage aan een duurzame leefomgeving bijvoorbeeld met milieuvriendelijke teeltmethoden of een diervriendelijke veehouderij.

Lees hier meer over de opleiding Toegepaste Biologie.

Verplichte studiekeuzecheck

Let op! Voor deze opleiding geldt een verplichte studiekeuzecheck. Kijk voor meer informatie bij de toelatingseisen.

Arjan Naomi
Arjan student HBO Bachelor Toegepaste Biologie HAS Hogeschool Naomi student HBO Bachelor Toegepaste Biologie HAS Hogeschool
Ik kies voor de HAS omdat ik nu al weet wat ik wil worden. Ik kies voor de HAS omdat ik mijn eigen weg kan gaan.