Kun jij energie krijgen van een oude palmboom?

Palm Power Challenge

Wil je een dagje meelopen met een student bij de opleiding van jouw keuze bij vestiging Venlo? Vul dan het onderstaande formulier in en er wordt contact met je opgenomen.

We raden je aan om eerst mee te doen met een proefstudeerdag en/of de open dag te bezoeken, alvorens je een dag meeloopt met een student. Je kunt onze open dagen en proefstudeerdagen vinden bij de studiekeuze events.

Let op! Voor de opleidingen in Den Bosch bieden we geen meeloopdagen aan en kun jij je alleen aanmelden voor  proefstuderen. Bekijk hier de proefstudeerdagen.

Geef hier aan op welke dag van maandag t/m vrijdag beschikbaar bent

Denk bijvoorbeeld aan: Lessen op school volgen, Mee op excursie naar een bedrijf, Ervaren overgang mbo-hbo, etc.

Door het verzenden van dit formulier, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals beschreven in onze Privacy Statement.