Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

He, hallo! Ik ben Joska Weijmans, 21 jaar oud, en op dit moment woon ik nog thuis bij mijn ouders, in het kleine dorpje Holthees (NB). Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Toegepaste Biologie op de HAS Hogeschool in Den Bosch. Door de stages die ik heb gevolgd op mijn mbo-opleiding kwam ik er achter dat ik onderzoek ik de groene wereld echt super interessant vond. Daarom heb ik voor deze opleiding gekozen. Het is enorm breed en je leert over heel veel verschillende aspecten wat. Ik vind het heel leuk dat je in het eerste jaar al meteen een 'eigen' onderzoekje mag doen voor een extern bedrijf, zo leer je veel van het bedrijfsleven en krijg je een indruk van hoe het er later aan toe zou kunnen gaan. Daarnaast vind ik het heel fijn dat je op deze opleiding best wel los wordt gelaten. Vanaf jaar 1 heb je al best veel vrije keuzes over hoe jij je studietijd wil invullen. 
Heb je nu zo iets van...he, dat lijkt me leuk, dat wil ik ook! Stel alle vragen die je hebt en ik beantwoord ze graag voor je. Groetjes!
 

*
*
*
*

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van je gegevens, zoals beschreven in onze privacy statement.