Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Hi! Mijn naam is Melissa Witvoet, 18 jaar en momenteel 1e jaars food innovation student. Toen ik nog in havo 5 zat had ik nog geen idee welke opleiding ik wilde gaan doen. Samen met mijn decaan ben ik gaan kijken naar een opleiding die bij mij paste. Ik ben erg geïnteresseerd in voeding en ook hou ik erg van mijn creativiteit uiten. Food innovation is een opleiding waar die twee interessegebieden super goed gecombineerd worden. In het eerste jaar ga je veel aan de slag met het kennis maken met smaak, consumentengedrag, manieren waarop je verschillende producten moet bereiden en nog heel veel meer leuke vakken waarbij je voeding en creativiteit super leuk kunt combineren.
De afweging van theorie- en praktijklessen zijn voor mij ideaal. In de korte tijd dat ik nu bezig ben met de opleiding heb ik heel veel handige dingen geleerd die je ook in het dagelijks leven kunt gebruiken zoals verschillende snij en smelt technieken. 
Dus ben jij creatief en houd je van voeding en de ontwikkeling binnen voeding, dan is food innovation echt de opleiding voor jou!
Heb je nog vragen over lessen, docenten en/of andere vragen over deze opleiding? Vul dan het formulier in en ik probeer je zo goed en zo eerlijk mogelijk een antwoord te geven.

*
*
*
*

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van je gegevens, zoals beschreven in onze privacy statement.