Hey! Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness of Bedrijfskunde en foodbusiness. Mijn naam is Richelle Huids, ik ben 20 jaar en 2e jaar student aan de HAS in ’s-Hertogenbosch. Tijdens het oriënteren voor een opleiding kwam ik er achter dat ik meer interesse had in de agrarische sector dan ik voorheen dacht. Bij het bezoeken van de HAS was voor mij gelijk duidelijk dat ik hier wilde studeren. Meteen vanaf het eerste jaar bezoek je veel bedrijven en ga je aan de slag met opdrachten uit het bedrijfsleven. Deze combinatie van theorie toepassen in de praktijk vind ik het leukst aan de opleiding. Daarnaast spreekt het mij erg aan dat je in projecten je eigen voorkeur voor sectoren naar voren kan laten komen en dat je vanaf jaar 2 ook keuzemodules gaat volgen in de richting marketing/logistiek/financieel. Zo kom je er langzamerhand achter waar jou interesses liggen. Ook de derdejaars buitenlandstage zie ik als een goede kans om jezelf te ontwikkelen. Omdat deze opleiding je niet specifiek voor één beroep opleidt heb je na je studie nog vele mogelijkheden om aan de slag te gaan binnen de agri-foodsector, zowel binnen als buiten Nederland. Heb jij een vraag over de HAS, de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness of Bedrijfskunde en foodbusiness, de docenten of het studentenleven neem dan contact met mij op en ik help je graag verder!

*

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van je gegevens, zoals beschreven in onze privacy statement.