Bij Applied Geo-Information Science verken je vier jaar lang de belangrijke thema’s van vandaag en morgen: van klimaatverandering tot de toekomst van de stad. Je verzamelt, analyseert en visualiseert geografische data. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld infographics, storymaps en dashboards. Zo leer je met de nieuwste technologieën informatie over locatie en tijd op een uitdagende en creatieve manier te presenteren. Ons eigen Geolab is je thuisbasis. Dit is de ideale plek om samen met je studiegenoten met de nieuwste hard-en software te werken aan ruimtelijke oplossingen.

Open dagen en proefstuderen van de hbo-opleiding Applied Geo-Information Science

Leren combineren in lessen, projecten en stages

Tijdens je opleiding leer je aardrijkskunde, nieuwe media en design combineren. Dit doe je bijvoorbeeld tijdens hoor- en werkcolleges, projecten, workshops en je stages. Maar je gaat ook regelmatig op excursie, in Nederland en daar buiten.

Aan de slag als Geo-informatie professional

Met je diploma in Applied Geo-Information Science kun je alle kanten op. Bijvoorbeeld in de designwereld, bij een onderzoeksbureau of geo-bedrijf of bij de overheid.

Check hier je mogelijkheden na de opleiding Applied Geo-Information Science

De Wadden, Friesland en Flevopolders

Excursie jaar 1

Tijdens het eerste studiejaar van de hbo opleiding Applied Geo-Information Science ga je meerdere keren op excursie. Onder andere naar De Wadden, Friesland en Flevopolders.

Voor een onvergetelijke studietijd!

Studievereniging Atlas

Atlas is dé studievereniging voor de Applied Geo-Information Science studenten en docenten. De studievereniging Atlas is een gezellige vereniging opgericht door Applied Geo-Information Science studenten. We werken niet met leden, we organiseren alle activiteiten voor iedereen die betrokken is bij de opleiding Applied Geo-Information Science.

Meer info over studievereniging Atlas