Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Bij Applied Geo-Information Science werk je met behulp van (geo) data science aan belangrijke thema’s van vandaag en morgen: van klimaatverandering tot de toekomst van de stad. Zo leer je met onder andere big data en technologieën als artificial intelligence informatie over locatie en tijd op een begrijpelijke manier uitleggen en visualiseren. En maak jij straks onder andere toffe infographics, storymaps en dashboards.

Open dagen en proefstuderen van de hbo-opleiding Applied Geo-Information Science

Leren combineren in lessen, projecten en stages

Tijdens je opleiding leer je aardrijkskunde, nieuwe media en design combineren. Dit doe je bijvoorbeeld tijdens hoor- en werkcolleges, projecten, workshops en je stages. Maar je gaat ook regelmatig op excursie, in Nederland en daar buiten.

 

Aan de slag als Geo-informatie professional

Met je diploma in Applied Geo-Information Science kun je alle kanten op. Bijvoorbeeld in de designwereld, bij een onderzoeksbureau of geo-bedrijf of bij de overheid. 

Check hier je mogelijkheden na de opleiding Applied Geo-Information Science

De Wadden, Friesland en Flevopolders

Excursie

Tijdens de hbo-opleiding Applied Geo-Information Science ga je meerdere keren op excursie. Onder andere naar De Wadden, Friesland en Flevopolders.

Voor een onvergetelijke studietijd!

Studievereniging Atlas

Atlas is dé studievereniging voor de Applied Geo-Information Science studenten en docenten. De studievereniging Atlas is een gezellige vereniging opgericht door Applied Geo-Information Science studenten. We werken niet met leden, we organiseren alle activiteiten voor iedereen die betrokken is bij de opleiding Applied Geo-Information Science.

Meer info over studievereniging Atlas

Welke past het beste bij jou?

Vergelijkbare opleidingen

Management van de Leefomgeving

Je leert parken en landschappen te ontwerpen. De opleiding combineert aardrijkskunde, biologie en economie. (Den Bosch)

Milieukunde

Je gaat aan de slag met scheikunde en biologie om oplossingen te vinden voor een beter milieu en een leefbare aarde (Den Bosch)

Voedingsmiddelen-technologie

Je leert alles over de wereld achter het etiket op de verpakking van voedingsmiddelen. (Den Bosch)

Toegepaste Biologie

Bij deze opleiding bestudeer je planten, dieren, voeding en ecologie. Met jouw onderzoek lever je een bijdrage aan een duurzame leefomgeving. (Venlo)