Applied Geo-Information Science is een variant van de opleiding Geo Media & Design. Hier vind je informatie over hoe je je aanmeldt voor de hbo-opleiding Applied Geo-Information Science, geregistreerd onder CROHO-nummer 30033 (Geo Media & Design)

HAVO, VWO of MBO?

HAVO

Toelaatbaar met de volgende profielen:

• Cultuur en maatschappij
    + wiskunde
  • Economie en maatschappij
  • Natuur en gezondheid
  • Natuur en techniek

VWO

Toelaatbaar met de volgende profielen:

• Cultuur en maatschappij
  • Economie en maatschappij
  • Natuur en gezondheid
  • Natuur en techniek

MBO

• Niveau 4
    Wiskunde wordt sterk aanbevolen

Kom jij studeren bij HAS Hogeschool en wil je jezelf extra goed voorbereiden? Volg dan het Young Professionals Traject, speciaal voor mbo-studenten!

Meer informatie over het Young Professionals Traject

In 3 stappen

Aanmelden en studiekeuzecheck

Bekijk hieronder de aanmeldprocedure t/m 1 juli 2021.

• Bezoek een open dag en/of proefstudeerdag
    Het maken van een juiste studiekeuze is belangrijk en daar willen we je graag bij helpen. Daarom adviseren we je dringend om de open dag en/of proefstudeerdag te bezoeken. Hier kun je ervaren hoe de opleiding echt is en kom je in contact met Applied Geo-Information Science en docenten.

• Meld je aan via www.studielink.nl
    Ga naar www.studielink.nl en kies voor Geo Media & Design (CROHO-nummer 30033) aan HAS Hogeschool.

Je kunt je tot uiterlijk 1 juli 2021 aanmelden.

• Laat een studiekeuzecheck doen
    AWe adviseren je om gebruik te maken van de studiekeuzecheck. Je weet dan beter of de opleiding bij je past.

Voor de opleiding Applied Geo-Information Science bestaat de studiekeuzecheck uit een motivatieformulier en een persoonlijk gesprek met de studieadviseur.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met studieadviseur Jeanie van Driel via Je.vanDriel@has.nl

Voldoe je niet aan deze eisen?

Overige instroom

Volg je nu havo/vwo maar voldoe je niet aan de toelatingseisen?
Dan is er de mogelijkheid om bepaalde vakken bij te spijkeren. Lees dan hier alles over de deficiëntiecursussen.

Volg je nu een mbo-opleiding, maar voldoe je niet aan de toelatingseisen?
Neem contact op met de studieadviseur.

Ben je ouder dan 21 en voldoe je niet aan de instroomeisen (havo/vwo of mbo 4)?
Neem contact op met de studieadviseur.

Beschik je over een niet-Nederlands diploma?

International Office behandelt de aanmeldingen van studenten met een niet-Nederlandse vooropleiding die zich willen inschrijven voor een Nederlandstalig hbo bachelor programma.

Verder moet je voldoen aan de volgende taaleis:
- NT2-certificaat Nederlands,
- óf
- bewijs dat je in Nederland hebt gestudeerd tot 3 HAVO / 3 VWO

Heb je vragen over deze aanmeldprocedure? Neem dan contact op met International Office: international@has.nl

Bel of e-mail de studieadviseur

Vragen over toelating?

Jeanie van Driel