Kun je cashen met krekels?

Kweek Je Krekel Challenge

Een gezond bedrijf begint met een goede financiële basis, uitgekiende logistiek en doordachte marketing. Dat geldt ook in de agri-food sector. Bij de hbo opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness leer jij die bedrijfsmatige kant door en door kennen. Van productie tot distributie en handel: je leert hier alles om je eigen bedrijf te beginnen of een bestaand bedrijf verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld als bedrijfskundig of financieel adviseur, of als logistiek manager bij een groothandel of kwekerij. Misschien word je ondernemer of ga je internationaal als commercieel manager. De wereld ligt voor je open!

Financieel advies

Maak je kennis te gelde

Kredieten en relatiebeheer, financiering en begrotingen, belastingen en verzekeringen. Bij Bedrijfskunde en agri-foodbusiness komt het allemaal aan de orde. Zo kun jij straks als financieel adviseur een deskundig advies geven, waarmee jouw klant verder kan.

Marketing

Wat wil de markt?

Hoe zet je een product in de markt? Wat wordt de prijs van het product? En welke communicatiemiddelen zet je in? Bij de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness leer je hoe je een marketingconcept ontwikkelt. Maar ook hoe je vragen uit de markt vertaalt in nieuwe producten.

Logistiek

goederen in goede banen

Hoe zorg je ervoor dat producten snel en goed verpakt bij de klant terecht koen? Hierbij staat logistiek centraal. Het gaat hierbij niet alleen om inkoop en afzet, maar ook om opslag van producten en een vlekkeloos transport. Met jouw logistieke kennis kun je vervolgens alle kanten op, bijvoorbeeld als logistiek of commercieel manager.

Top resultaat

Top-opleiding 2018 en 2019

De hbo-opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness is voor studiejaar 2019 uitgeroepen als top-opleiding. Deze kwaliteitszegel is gebaseerd op studenttevredenheidsonderzoek van Keuzegids Hbo. Voor studiejaar 2018 ontving de hbo-opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness ook het zegel 'TOPOPLEIDING'! Lees hier meer over Keuzegids Hbo.