Kun je cashen met krekels?

Kweek Je Krekel Challenge

Welke vooropleiding heb je nodig om aan deze opleiding te beginnen? Wat is de toelatingsprocedure? En welke mogelijkheden zijn er als ik niet helemaal voldoe aan de eisen?

Inschrijven kan nog!

Wil jij studiejaar 2019/2020 starten met Bedrijfskunde en agrifood-business in Den Bosch?

De opleiding Bedrijfskunde en agrifood-business in Den Bosch heeft ook na 1 mei nog ruimte om studenten toe te laten.

Vul het contactformulier in!

Studieadviseur Sandra Valk neemt dan contact met je op. De studieadviseur vertelt je wat de procedure is voor inschrijving na 1 mei.

HAVO, VWO of MBO?

HAVO

Toelaatbaar met de volgende profielen:

• Cultuur en maatschappij
    + wiskunde A/wiskunde B
  • Economie en maatschappij
  • Natuur en gezondheid
  • Natuur en techniek

VWO

Toelaatbaar met de volgende profielen:

• Cultuur en maatschappij
  • Economie en maatschappij
  • Natuur en gezondheid
  • Natuur en techniek

MBO

• Niveau 4
    Wiskunde wordt sterk aanbevolen

Kom jij studeren bij HAS Hogeschool en wil je jezelf  extra goed voorbereiden? Volg dan het Young Professionals Traject, speciaal voor mbo-studenten!

Meer informatie over het Young Professionals Traject

In drie stappen

Studiekeuze checklist

• Bezoek een open dag en/of proefstudeerdag
    Tijdens een open dag of proefstudeerdag proef je de sfeer op HAS Hogeschool en ontmoet je studenten en docenten.
  • Meld je uiterlijk 1 mei 2019 aan via www.studielink.nl
    Ga naar www.studielink.nl en kies dan voor Bedrijfskunde en agri-foodbusiness, vestiging Den Bosch.
  • Vul het motivatieformulier uiterlijk 1 mei 2019 in
    Na je aanmelding ontvang je per e-mail een motivatieformulier, vul dit formulier in en e-mail het naar HAS Hogeschool

Misschien dat wij na het lezen van jouw motivatieformulier nog vragen hebben, dan nodigen wij jou uit voor een adviesgesprek.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met de studieadviseur Sandra Valk, s.valk@has.nl.

Voldoe je niet aan deze eisen?

Overige instroom

Volg je nu HAVO/VWO maar heb je niet het juiste profiel?

Dan is er de mogelijkheid om bepaalde vakken bij te spijkeren. Klik hier voor meer informatie over de deficiëntiecursussen.

Volg je nu een mbo-opleiding zonder doorstromen wiskunde?

Vanuit de opleiding wordt sterk aanbevolen om het Young Professionals Traject (=MBO-HAS-traject) te volgen, zodat je beter voorbereid bent op je studie bij HAS Hogeschool. Klik hier voor meer informatie over het Young Professionals traject.

Beschik je over een niet-Nederlands diploma?

Heb je een buitenlands diploma, dan moet je voldoen aan de volgende taaleis:
- NT2-certificaat Nederlands,
òf
- Bewijs dat je in Nederland hebt gestudeerd tot 3 HAVO / 3 VWO

21+ toets

Indien je niet de juiste vooropleiding hebt om te worden toegelaten én je bent 21 jaar of ouder (bij de start van het studiejaar d.w.z. 1 september) dan kun je je beroepen op de 21+ toets.

Bel of e-mail de studieadviseur

Vragen over toelating?

Sandra Valk