Studiekeuze-helper Challenge

Kun je rijk worden van verwende varkens?

Premium pig challenge

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel uur contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders van de hbo opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness een baan? De antwoorden op deze vragen vind bij facts & figures!

Studenttevredenheid

Verdeling van de gegeven antwoorden tussen 1 (zeer ontevreden) en 5 (zeer tevreden)

Bron: Studie in cijfers, december 2018

Aantal eerstejaars