Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Een gezond bedrijf begint met een goede financiële basis, uitgekiende logistiek en doordachte marketing. Dat geldt juist ook in de agrisector. Bij de hbo-opleiding Bedrijfskunde en agribusiness leer jij die bedrijfskundige kant door en door kennen. Van productie, distributie, marketing tot handel. Na de opleiding kun je je eigen bedrijf beginnen of je gaat aan de slag als bedrijfskundig adviseur. Zo werken afgestudeerde studenten binnen het financieel advies of als logistiek manager bij een groothandel of kwekerij. Misschien word je ondernemer of ga je werken als (internationaal) commercieel manager. De wereld ligt voor je open!

Open dagen en proefstuderen bij de hbo-opleiding Bedrijfskunde en agribusiness

Financieel advies

Maak je kennis te gelde

Kredieten en relatiebeheer, financiering en begrotingen, belastingen en verzekeringen. Bij Bedrijfskunde en agribusiness komt het allemaal aan de orde. Zo kun jij straks als financieel adviseur een deskundig advies geven, waarmee jouw klant verder kan.

Marketing

Wat wil de markt?

Bij de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness leer je hoe je een marketingstrategie ontwikkelt. Maar ook hoe je vragen uit de markt vertaalt in nieuwe producten.

Logistiek

goederen in goede banen

Hoe zorg je ervoor dat producten snel en goed verpakt bij fabrikanten of leveranciers terecht komen? Hierbij staat logistiek centraal. Het gaat hierbij niet alleen om inkoop en afzet, maar ook om opslag van producten en een vlekkeloos transport. Met jouw logistieke kennis kun je vervolgens alle kanten op, bijvoorbeeld als logistiek of commercieel manager.

Vierde (!) jaar op een rij

Opnieuw Topopleiding

De hbo-opleiding Bedrijfskunde en agribusiness is voor studiejaar 2018, 2019, 2020 én 2021 uitgeroepen als TOPOPLEIDING! Deze kwaliteitszegel is gebaseerd op studenttevredenheidsonderzoek van Keuzegids Hbo.

Welke past het beste bij jou?

Vergelijkbare opleidingen

Bedrijfskunde en agribusiness

Werken in de agrisector? Bij deze opleiding leert heel praktijkgericht alles over ondernemen, management, financiën en logistiek (Venlo)

Veehouderij

Je leert over koeien, varkens, kippen en geiten. Je verdiept je in het dier, het bedrijf en de omgeving.

Tuin en akkerbouw

Je leert over nieuwe rassen, technische innovaties en duurzame productiemethoden. (Den Bosch)

Bedrijfskunde en foodbusiness

https://www.hashogeschool.nl/hbo-opleidingen/bedrijfskunde-en-foodbusiness-den-bosch