Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Zie jij jezelf al als manager bij een internationale bloemenveiling, adviseer jij het liefst melkveehouders over hun financiële situatie of zie jij een uitdaging in producten van het land zo vers mogelijk in de winkel krijgen? Dan past de hbo-opleiding Bedrijfskunde en agribusiness goed bij jou. Je leert alles over (internationale) handel, marketing, financiën en ondernemerschap en je komt wekelijks in contact met bedrijven in de agrarische sector.

Max (student Bedrijfskunde en agribusiness): "de afwisseling van tussen de boeken zitten en excursies is mooi".

Studeren bij bedrijven!

Midden in de praktijk

Afzetmogelijkheden onderzoeken voor een groenten- en fruitimporteur, marktonderzoek doen bij een verwerker van melkproducten of doorrekenen van de financiële gevolgen van een investering voor een ondernemer. Zomaar een greep uit de vragen die studenten van de HAS krijgen uit de praktijk. Lang zoeken naar een project hoeft niet; bij onze (partner)bedrijven in en om Venlo ben je van harte welkom!

Onderwijs met partnerbedrijven

Welke past het beste bij jou?

Vergelijkbare opleidingen

Bedrijfskunde en agribusiness

Je leert bedrijfsvraagstukken in de agrisector analyseren en financiële zaken regelen. Maar ook logistieke problemen oplossen en marketingstrategieën ontwikkelen. (Den Bosch)

Veehouderij

Je leert over koeien, varkens, kippen en geiten. Je verdiept je in het dier, het bedrijf en de omgeving.

Tuin en akkerbouw

Je leert over nieuwe rassen, technische innovaties en duurzame productiemethoden. (Den Bosch)

Bedrijfskunde en foodbusiness

Werken in de foodsector? Bij deze opleiding leert heel praktijkgericht alles over management, marketing, logistiek en financiën (Venlo)