Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Als bedrijfskundig ingenieur (Bachelor of Business Administration) kun je bij uiteenlopende bedrijven en instellingen in de foodsector aan de slag. Zoals? Afgestudeerden komen te werken als manager, adviseur of ondernemer in de foodsector, bij bedrijven zoals Peijnenburg, Unilever, Mars, Friesland Campina, Bavaria, Arla, Jumbo en de Rabobank.

Product, prijs, plaats en promotie

Marketing manager

Als marketing manager heb je een sleutelpositie in een bedrijf: je doorziet de vragen uit de markt en weet deze te vertalen naar (nieuwe) producten die tegemoetkomen aan de wensen van de consument. Je kunt aan het werk in diverse sectoren van de foodbusiness, zowel nationaal als internationaal.

Werken bij een bank of accountant

Financieel adviseur

Als financieel adviseur ken je de bedrijfseconomie van haver tot gort. Zo ben je thuis in financiering, begroting en verzekeringen. Je adviseert bijvoorbeeld over kredieten en relatiebeheer bij accountantskantoren of banken. 

Planning en distributie

Logistiek manager

Als logistiek manager leid je de productie, opslag en transport in goede banen in de voedingsmiddelenindustrie. Je adviseert over investeringen en optimaliseert de goederenstroom van grondstof tot consument.

Adviseur

Kwaliteitsmanager

Als kwaliteitsmanager zet je kwaliteitszorgsystemen op om de voedselveiligheid te garanderen en productieprocessen te optimaliseren.