Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Een gezond bedrijf begint met een goede financiële basis, uitgekiende logistiek en doordachte marketing. Dat geldt juist ook in de foodsector. Bij de hbo-opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness leer jij die bedrijfskundige kant door en door kennen. Van distributie, marketing, handel tot verkoop. Na de opleiding kun je je eigen bedrijf beginnen of je gaat aan de slag als bedrijfskundig adviseur. Zo werken afgestudeerde studenten binnen het financieel advies of als logistiek manager bij een bierfabrikant. Misschien word je ondernemer of ga je werken op het hoofdkantoor van een grote supermarktketen. De wereld ligt voor je open!

Open dagen en proefstuderen bij de hbo-opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness

Financieel advies

Maak je kennis te gelde

Kredieten en relatiebeheer, financiering en begrotingen, belastingen en verzekeringen. Bij Bedrijfskunde en foodbusiness komt het allemaal aan de orde. Zo kun jij straks als financieel adviseur een deskundig advies geven, waarmee jouw klant verder kan.

Logistiek

goederen in goede banen

Hoe zorg je ervoor dat producten snel en goed verpakt bij fabrikanten of leveranciers terecht komen? Hierbij staat logistiek centraal. Het gaat hierbij niet alleen om inkoop en afzet, maar ook om opslag van producten en een vlekkeloos transport. Met jouw logistieke kennis kun je vervolgens alle kanten op, bijvoorbeeld als logistiek of commercieel manager.

Marketing

Wat wil de markt?

Bij de opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness leer je hoe je een marketingstrategie ontwikkelt. Maar ook hoe je vragen uit de markt vertaalt in nieuwe producten.