Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Krijg je al water in de mond als je denkt aan je eigen foodtruck? Vind je het belangrijk dat de producten in de supermarkt van goede kwaliteit zijn? Wanneer je als lekkerbek graag met de bedrijfskundige kant van voeding bezig wilt zijn, kies dan de hbo-opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness. Je leert alles je over marketing en management en je gaat logistieke en financiële vragen van ondernemers in de food sector oplossen.

Amarens (student Bedrijfskunde en foodbusiness): "Door alle excursies krijg je een inkijk in de keuken van de ondernemer en dat brengt theorie en praktijk dichter bij elkaar".

Studeren bij bedrijven!

Midden in de praktijk

Afzetmogelijkheden onderzoeken voor een groenten- en fruitimporteur, marktonderzoek doen bij een verwerker van melkproducten of doorrekenen van de financiële gevolgen van een investering voor een ondernemer. Zomaar een greep uit de vragen die studenten van de HAS krijgen uit de praktijk. Lang zoeken naar een project hoeft niet; bij onze (partner)bedrijven in en om Venlo ben je van harte welkom!

Onderwijs met partnerbedrijven

 

Welke past het beste bij jou?

Vergelijkbare opleidingen

Food Innovation

Je leert hoe je vernieuwende foodconcepten ontwikkelt, van eerste idee tot ontwerp, productie en verkoop. (Venlo)

Bedrijfskunde agribusiness

Werken in de agrisector? Bij deze opleiding leert heel praktijkgericht alles over ondernemen, management, financiën en logistiek (Venlo)

Bedrijfskunde foodbusiness

Je leert alles je over marketing en management en je gaat logistieke en financiële vragen van ondernemers in de foodsector oplossen. (Den Bosch)

Voedingsmiddelen technologie

Je leert alles over de wereld achter het etiket op de verpakking van voedingsmiddelen. (Den Bosch)