Kun je een fruitboom nieuwe roots geven?

Expeditie fruitboom challenge

Zie jij jezelf later als een manager, projectleider of adviseur in de agribusiness of food? Of schuilt er een ondernemer in jou? Er zijn weinig sectoren zo dynamisch, zo internationaal georiënteerd, zo innovatief en zo vol uitdagingen als de food en de agribusiness. Wil jij leren analyseren, ondernemen en organiseren in de breedte? Of ga je liever de diepte in, in de wereld van de tomaten, de gezonde pizza’s, de varkens, de worstenbroodjes, enz.? Business Management in Agriculture & Food is een praktijkgerichte bedrijfskundige opleiding die volledig in het Engels word gegeven. Jij wordt dé professional in food, agribusiness, ondernemerschap of finance waar de wereld van morgen op zit te wachten.

De opleiding Business Management in Agriculture & Food in Venlo werd door de Keuzegids 2018 bestempeld als TOP opleiding!

Kijken in plaats van lezen

Opleiding in beeld

Anna uit Duitsland en Jens uit Nederland vertellen over hun ervaringen bij Business Management in Agriculture & Food in Venlo. Ze geven een overzicht van de indeling van de opleiding en het onderwijssysteem (zoals hoorcolleges, PGO, gastlessen en altijd echte opdrachten uit het bedrijfsleven).

Daarnaast vertellen Anna en Jens over de vele excursies en stages in de agri-food sector, van boomkwekerij en melkveehouder tot supermarkt en adviesbureau, in binnen- en buitenland. Ze lichten ook toe waarom ze gekozen hebben voor een internationale opleiding en waarom de HAS.

Meer over de opleiding

Student verhalen

Real life challenges

"Kun je een fruitboom nieuwe roots geven?"

Patrick en QingQing

Studenten Business Management in Agriculture & Food

Expeditie Fruitboom Challenge

"Can you study while in shock?"

Amarens en Patrick

Studenten Business Management in Agriculture & Food

Culture Shock Challenge

College, stage, minor, project

Leerplan

In het eerste jaar ligt de aandacht op de theorie en de praktijk van de food- en agri-sector. Wat is nu gezonde en lekkere voeding, hoe groeien planten en dieren en hoe werkt het nu echt op een bedrijf? Naast hoorcolleges en gast- lessen, werk je veel in projectgroepen en bezoek je wekelijks partnerbedrijven.

Leerplan Zakariah vertelt over de opleiding

De opleiding in cijfers

Facts & Figures

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel uur contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders van de opleiding Business Management in Agriculture & Food een baan? De antwoorden op deze vragen vind bij facts & figures!

Facts & Figures

Goed voorbereid

Toelatingseisen

Welke profiel heb je nodig voor deze opleiding? En welke extra vakken? Wat zijn de aanvullende toelatingseisen? Lees goed welke toelatingseisen er voor deze opleiding gelden. En wat de mogelijkheden zijn om vakken bij te spijkeren.

Toelatingseisen Stappenplan aanmelden

Klaar voor de toekomst

Na de opleiding

Tot welke beroepen leidt de opleiding Business Management in Agriculture & Food op? In welk type functies werken afgestudeerden van de opleiding? Welke mogelijkheden zijn er als je nog wil doorstuderen aan een universiteit.

Beroepen  Baankansen

Zo maak je de juiste studiekeuze

Bezoek een open dag en kom proefstuderen

Open dag

Zo 20 januari 2019

Proefstuderen

Do 21 februari 2019

Open dag

Za 23 maart 2019

Meeloopdag

Datum in overleg

Hoe gaat het nu echt

Studenten vertellen

"Ik kies voor de HAS omdat ik hou van kennismaken met verschillende culturen."

Deborah

Studente Business Management in Agriculture & Food

Lees hier het verhaal van Deborah

"Ik kies voor de HAS omdat ik hou van praktijkgerichtheid en interculturele ontmoetingen."

Zakariah

Student Business Management in Agriculture & Food

Lees hier het verhaal van Zakariah

We zitten voor je klaar