Helaas kunnen we met ingang van studiejaar 2020-2021 geen nieuwe studenten laten starten met de voltijd bachelor Business Management in Agriculture & Food.

We zijn ervan overtuigd dat we een goed programma hebben neergezet, een programma dat studenten in staat stelt zich voor te bereiden op een internationale loopbaan in de agri- en foodbusiness. Maar ondanks alle inspanningen, lukt het ons niet om voldoende instroom te realiseren. Het is een moeilijk en pijnlijk besluit, maar we zien geen andere mogelijkheid.

Er zijn opleidingen binnen de HAS Hogeschool die mogelijk een alternatief voor je zijn:

Nederlandstalige bachelor in Venlo

Bedrijfskunde en agri-foodbusiness

Je leert heel praktijkgericht alles over management, financiën, logistiek en marketing in de richting Agri, Food of Paard & gezelschapsdieren. Business Management in Agriculture & Food was de Engelse variant van de Nederlandstalige opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness.

Bedrijfskunde en agri-foodbusiness

Engelstalige bachelor in Den Bosch

International Food & Agribusiness

Je leert op welke wijze je de wereldwijde voedselketens door internationaal, duurzaam ondernemen toekomstbestendig kunt maken. Deze opleiding lijkt veel op Business Management in Agriculture & Food, de toelatingseisen zijn hetzelfde en leidt op tot hetzelfde diploma: Bachelor of Business Administration

International Food & Agribusiness

Engelstalige bachelor in Den Bosch

Horticulture & Business Management

Je leert over plantenteelt van producent tot consument, waarin kennis over bedrijfsmanagement wordt gecombineerd met kennis over de keten en de teelt. Het verschil met Business Management in Agriculture & Food is dat deze opleiding zich uitsluitend richten op het domein planten. Daarnaast moet je in het laatste jaar van je vooropleiding het vak scheikunde gevolgd hebben. Bij het afronden van de opleiding Horticulture & Business Management krijg je een diploma Bachelor of Science.

Horticulture & Business Management

We zitten voor je klaar