Kun je een fruitboom nieuwe roots geven?

Expeditie fruitboom challenge

Zie jij jezelf later als een manager, projectleider of adviseur in de agribusiness of food? Of schuilt er een ondernemer in jou? Er zijn weinig sectoren zo dynamisch, zo internationaal georiënteerd, zo innovatief en zo vol uitdagingen als de food en de agribusiness. Wil jij leren analyseren, ondernemen en organiseren in de breedte? Of ga je liever de diepte in, in de wereld van de tomaten, de gezonde pizza’s, de varkens, de worstenbroodjes, enz.? Business Management in Agriculture & Food is een praktijkgerichte bedrijfskundige opleiding die volledig in het Engels word gegeven. Jij wordt dé professional in food, agribusiness, ondernemerschap of finance waar de wereld van morgen op zit te wachten.

Amarens (student Business Management in Agriculture & Food): "door alle excursies krijg je een inkijk in de keuken van de ondernemer en dat brengt theorie en praktijk dichter bij elkaar".

Engelstalig

International Business

Na jouw studierichting Business Management in Agriculture & Food weet je alles over:

• internationaal ondernemerschap en business
  • finance, organisatie en management
  • food, planten en/of dieren
  • én je spreekt vloeiend Engels!

In het leerplan vind je een globaal overzicht van de vakken per leerjaar

Leerplan

Echte opdrachten van partnerbedrijven

Internationale en praktische aanpak

Met de Engelstalige studierichting Business Management in Agriculture & Food leer je het vak in de praktijk, bij de beste ondernemers in binnen- en buitenland. Samen met je mede-studenten die afkomstig zijn uit de hele wereld, breng je wekelijks je een bezoek aan een bedrijf. Je voert opdrachten uit voor bedrijven en je loopt stage bij bedrijven in binnen- en buitenland. Op deze manier leer de theorie meteen toepassen in de praktijk, je bouwt een breed netwerk op én je komt erachter welke functie en welk type bedrijf na de opleiding het beste bij jou past.

Onderwijs bij partnerbedrijven

Wat kun je worden?

Een wereld aan kansen

Met jouw kennis van zowel bedrijfskunde als de agrarische sector gaat er een wereld voor je open. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als zelfstandig ondernemer, bedrijfsleider, adviseur of manager. In Nederland of (ver) over de grens. Check hier jouw internationale beroepenperspectief met Business Management in Agriculture & Food.

Beroepen   Doorstuderen

Top resultaat

top-opleiding 2018

De hbo-opleiding Business Management in Agriculture & Food is voor studiejaar 2018 uitgeroepen als top-opleiding (met 78 punten). Deze kwaliteitszegel is gebaseerd op studenttevredenheidsonderzoek van Keuzegids Hbo. Hbo opleidingen die meer dan 75 punten behalen in het onderzoek krijgen de kwaliteitszegel top-opleiding, Lees hier meer over Keuzegids Hbo.