Amarens en Patrick vragen zich af: "Can you study while in shock?"

Culture shock challenge

Een grappige vlog van Amarens en Patrick, studenten Business Management in Agriculture & Food, die ervaren hoe leuk, verassend en soms ongemakkelijk het is om met studenten uit verschilende landen samen te studeren.

Hbo opleiding

Business Management in Agriculture & Food

Een internationale bedrijfskundige hbo studie met extra aandacht voor dieren, planten en food. Dat is Business Management in Agriculture & Food. Naast boeiende theorielessen over planten, dieren, food en business leer je het vak vooral in de praktijk. Want iedere week ga je aan de slag op een van onze partnerbedrijven van ondernemers uit de innovatieve regio Venlo. Zo leer je meteen in de eerste twee jaar van je studie on the job alles over het groeiproces van bloemen, groenten, fruit en dieren.

Meer over de opleiding