Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Is 1577 een belangrijk jaar? Ja. Het woord ‘exporteren’ stapte de Nederlandse taal binnen. Dankzij onze agrofood-sector heeft dat woord veel aan kracht gewonnen. Ook Deborah kijkt graag naar  buitenland en business.

Learning on the job

“Ik ben dol op bloemen, exportproduct bij uitstek.” Daarom spreekt de hbo studie Business Management in Agriculture & Food haar ook zo aan. Naast bloem staan ook dier, plant, food en business centraal. “Bij Business Management in Agricculture & Food wordt veel aandacht besteed aan learning on the job. Twee dagen per week ga je in de praktijk van de agrofood aan de slag. Het eerste jaar 24 weken, het tweede jaar 32 weken. En wel zo gezellig: je doet het in tweetallen.”

It's an international study

Learning on the job, waarbij je leert denken en doen als een ondernemer, is veelzijdig. Je houdt een persoonlijk logboek bij, maakt een verslag plus foto’s en brengt advies uit. Naast learning on the job is er aandacht voor Problem-Based Learning – yes, it’s an international study :--).

Future to the flowers

“Zo ga je bijvoorbeeld aan de hand van een artikel over een specifiek ziekteverschijnsel bij een gewas op zoek naar de mogelijke oorzaken in de literatuur en ook op het bedrijf.” Deborah’s toekomst? Future to the flowers! Naast de export van bloemen trekt vooral marketing haar aan. Zit wel goed: Deborah’s lievelingsbloem is de Gloriosa oftewel klimlelie. Hogerop!