Kun je haaien redden met zeewier?

Vervang je vis challenge

AANMELDEN

INSCHRIJVING BIJ HAS HOGESCHOOL

Van 15 oktober tot 1 mei is het mogelijk om je in te schrijven voor een hbo bachelor opleiding Food Innovation bij HAS Hogeschool.

In de checklist kun je zien welke stappen je allemaal moet ondernemen om je aan te melden voor een hbo opleiding bij HAS Hogeschool!

De inschrijving voor een hbo bachelor opleiding bij HAS Hogeschool doe je via www.studielink.nl.

De gegevens uit Studielink worden automatisch doorgestuurd naar HAS Hogeschool. Je ontvangt daarna een mail van bureau Studentzaken met informatie over zaken die nog geregeld moeten worden. Als je binnen 4 weken niets hebt ontvangen, stuur dan een mail naar aspirant@has.nl.

Vragen?

Heb je nog vragen over je inschrijving via Studielink, neem dan contact op met bureau Studentzaken.

Bureau Studentzaken
aspirant@has.nl 088 - 890 38 80

Voor overige vragen en antwoorden over de opleiding, bezoek dan de pagina van de opleiding of neem contact op met de studieadviseur van de opleiding.

Zo regel je je aanmelding

HANDIGE CHECKLIST

Stap 2 – DigiD code aanvragen! (duurt minstens vijf werkdagen)

Aanmelden voor een opleiding bij HAS Hogeschool gaat via www.studielink.nl.

Je hebt daarvoor een DigiD code nodig. Vraag de code zo snel mogelijk aan via www.digid.nl.

Let op! Voor het aanvragen van je DigiD code heb jij je burgerservice nummer nodig. Deze kun je vinden op je paspoort of je id-kaart.

Stap 4 – Doe de studiekeuze check!

Voor de Studiekeuzecheck dien je een online motivatieformulier in en maak je een kennismakingsopdracht. Lever dit binnen 1 maand na inschrijving in Studielink in (uiterlijk 1 mei 2019)

Misschien dat wij na het beoordelen van jouw motivatie en kennismakingsopdracht nog vragen ehbben, dan nodigen we jou uit voor een adviesgesprek.

Stap 5 – Belangrijke informatie aanleveren

Na je inschrijving in Studielink ontvang je een email over de vervolgstappen: upload een portretfoto en een eventuele dyslexieverklaring of medische verklaring.

Stap 6 – Digitale machtiging

Om te kunnen starten aan een opleiding bij HAS Hogeschool, moet je collegegeld betalen. Via studielink kun je een digitale machtiging afgeven vanaf 1 juni. Voor meer informatie over de hoogte van het collegegeld en de betalingsdata, bekijk de pagina collegegeld.

Stap 7 – Vergeet ook niet je studiefinanciering aan te vragen!

Denk ook aan het aanvragen van studiefinanciering en eventueel je OV-jaarkaart via www.duo.nl.