Hier vind je informatie over hoe je je aanmeldt voor de hbo-opleiding Food Innovation in Den Bosch, geregistreerd onder CROHO-nummer 34122.

Havo, vwo of mbo?

HAVO

Toelaatbaar met de volgende profielen:

• Cultuur en maatschappij
  • Economie en maatschappij
  • Natuur en gezondheid
  • Natuur en techniek

VWO

Toelaatbaar met de volgende profielen:

• Cultuur en maatschappij
  • Economie en maatschappij
  • Natuur en gezondheid
  • Natuur en techniek

MBO

• Niveau 4

Kom jij studeren bij HAS Hogeschool en wil je jezelf  extra goed voorbereiden? Volg dan het Young Professionals Traject, speciaal voor mbo-studenten!

Meer informatie over het Young Professionals Traject

In drie stappen

Aanmelden en studiekeuzecheck

Wil jij studiejaar 2020/2021 starten met Food Innovation in Den Bosch?
Aanmelden voor deze opleiding is nog mogelijk tot 1 juli 2020, zolang je voldoet aan de toelatingseisen. Voor deze opleiding wordt geen studiekeuzecheck aangeboden.

Bekijk hieronder de reguliere aanmeldprocedure.

1. Volg een proefstudeerdag
    Tijdens een proefstudeerdag kom je erachter of de hbo opleiding Food Innovation past bij jouw interesse en talenten. Je kunt tijdens deze dag kennismaken met docenten en studenten en volop vragen stellen.
  2. Meld je aan via www.studielink.nl
    Ga naar www.studielink.nl en kies dan voor Food Innovation, vestiging Den Bosch.

Je moet uiterlijk 1 juni 2020 aangemeld zijn om toelatingsrecht te krijgen (mits je aan de toelatingseisen voldoet). Na 1 juni vervalt dat recht, en gelden andere regels.
  3. Laat een studiekeuzecheck doen
    Als je je uiterlijk 1 juni inschrijft, heb je recht op een studiekeuzecheck. We adviseren je om daarvan gebruik te maken. Je weet dan beter of de opleiding bij je past.

Voor de opleiding Food Innovation bestaat de studiekeuzecheck uit het invullen van een motivatieformulier en het deelnemen aan een (online) proefstudeerdag. Het motivatieformulier kun je aanvragen bij de studieadviseur.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met de studieadviseur Caroline Kesselaer via c.kesselaer@has.nl.

Voldoe je niet aan deze eisen?

Overige instroom

Volg je nu havo/vwo maar voldoe je niet aan de toelatingseisen?
Dan is er de mogelijkheid om bepaalde vakken bij te spijkeren. Lees dan hier alles over de deficiëntiecursussen.

Volg je nu een mbo-opleiding, maar voldoe je niet aan de toelatingseisen?
Neem contact op met de studieadviseur.

Ben je ouder dan 21 en voldoe je niet aan de instroomeisen (havo/vwo of mbo 4)?
Indien je niet de juiste vooropleiding hebt om te worden toegelaten én je bent 21 jaar of ouder (bij de start van het studiejaar d.w.z. 1 september) dan kun je je beroepen op de 21+ toets.

Beschik je over een niet-Nederlands diploma?

International Office behandelt de aanmeldingen van studenten met een niet-Nederlandse vooropleiding die zich willen inschrijven voor een Nederlandstalig hbo bachelor programma.

Verder moet je voldoen aan de volgende taaleis:
- NT2-certificaat Nederlands,
- óf
- bewijs dat je in Nederland hebt gestudeerd tot 3 HAVO / 3 VWO

Heb je vragen over deze aanmeldprocedure? Neem dan contact op met International Office: international@has.nl

Bel of e-mail de studieadviseur

Vragen over toelating?

Caroline Kesselaer