Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Heb je een vraag over de inhoud van de opleiding, de toelatingseisen of hoe je je moet aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ook even kijken bij Vraag en antwoord, daar staan veel vragen (en antwoorden) die scholieren eerder aan ons gesteld hebben.

Food Innovation Venlo

Contact studieadviseur

Ryanne Wijnhoven

Ryanne Wijnhoven

Studieadviseur Food Innovation, Healthy Living en Toegepaste Biologie
ry.wijnhoven@has.nl 088 - 890 30 78
WhatsApp

WhatsApp

HAS Hogeschool
has@has.nl +31 88 890 3600
Studenten Anne en Rebecca

Stel je vraag

Ik ben Anne en ik zit inmiddels in mijn derde jaar van de opleiding Food Innovation. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik graag creatief bezig ben maar ik ook een passie heb voor alles rondom eten; het koken, de wetenschap achter maar ook het idee achter bepaalde concepten; hoe zijn mensen ergens op gekomen en waarom zijn bepaalde keuzes gemaakt?

Ik ben Rebecca en ik zit in mijn eerste jaar. Ik heb voor Food Innovation als opleiding gekozen omdat ik erg creatief ben en hier graag iets mee wil doen in mijn carrière. Hiernaast doe ik in de bedrijven rondom Venlo veel ervaring op in de praktijk. 

Stel je vraag aan Anne    Stel je vraag aan Rebecca

Venlo

HAS Hogeschool

Food Innovation

HAS Hogeschool, vestiging Venlo

Spoorstraat 62

5911 KJ Venlo