Heb je een vraag over de inhoud van de opleiding, de toelatingseisen of hoe je je moet aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ook even kijken bij Vraag en antwoord, daar staan veel vragen (en antwoorden) die scholieren eerder aan ons gesteld hebben.
We beantwoorden je vragen ook graag persoonlijk op een open dag, proefstudeerdag of meeloopdag!
Ik ben Karlijn, 23 jaar en ik ben tweedejaars student Food Innovation. Omdat ik in het bourgondische zuiden ben opgegroeid, heb ik een onmisbare passie voor alles omtrent food ontwikkeld. Food Innovation sloot perfect op mijn wensen aan.
Ik ben Eva, 23 jaar en ik ben vierdejaars student. Het leuke aan deze opleiding is dat je erg vrijgelaten wordt in het maken van keuzes en veel bedrijven mag bezoeken waar je enorm veel ervaring mee opbouwt!
Food Innovation
HAS Hogeschool, vestiging Venlo
Spoorstraat 62
5911 KJ Venlo