Studiekeuze-helper Challenge

Kun je gezond snacken vet lekker maken?

Good fast food challenge

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel uur contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders van de opleiding Food Innovation een baan? De antwoorden op deze vragen vind je bij facts & figures!

Studenttevredenheid

Verdeling van de gegeven antwoorden tussen 1 (zeer ontevreden) en 5 (zeer tevreden)

Bron: Studie in cijfers, december 2018

Aantal eerstejaars