Kun je met een vr-bril een watersnood voorkomen?

Virtuele Overstroming Challenge

Een leuk café in je buurt vind je razendsnel met een app op je telefoon. En dankzij je navigatie raak je nooit de weg kwijt. Tijdens de hbo opleiding Geo Media & Design leer je hoe jij aardrijkskunde, nieuwe media en design combineert  tot meer van zulke innovatieve producten en diensten. Je  leert geografisch denken en complexe vraagstukken inzichtelijk maken. Zo word jij de vertaler tussen de klant met een ruimtelijk vraagstuk en de ICT’er met de tools.

De opleiding Geo Media & Design werd door de Keuzegids 2018 bestempeld als TOP opleiding!

Kijken in plaats van lezen

Opleiding in beeld

Ontmoet Sophie en Jeroen die van alles vertellen over de opleiding Geo Media & Design. Sophie liep o.a. stage in Canada en Jeroen laat weten waarom hij voor de HAS heeft gekozen en hoe zijn eerste jaar is bevallen. Allebei spreekt hen de persoonlijkse sfeer op de HAS en het praktijkgerichte karakter aan.

Meer over de opleiding

Studentverhalen

Real life challenges

''Kun je met een vr-bril een watersnood voorkomen?''

CHARLOTTE EN JEROEN

Studenten Geo Media & Design

Virtuele Overstroming Challenge

''Ik kies voor de HAS, omdat ik graag met nieuwe technologie bezig ben''

MEREL

Student Geo Media & Design

Lees hier het verhaal van Merel

College, stage, minor, project

Het leerplan

In het eerste leerjaar van de hbo opleiding Geo Media & Design volg je verschillende vakken die de breedte van de opleiding laten zien. Geo ICT, Graphic design en Europese successen zijn voorbeelden van vakken uit het eerste leerjaar. In het tweede leerjaar ga je 10 weken op oriëntatiestage en volg je verschillende vakken op het gebied van Geografie, Media en Design.

Het leerplan Studenten vertellen over de opleiding

De opleiding in cijfers

Facts & figures

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel uur contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders van de hbo opleiding Geo Media & Design een baan? De antwoorden op deze vragen vind bij facts & figures!

Facts & Figures  Baankansen

Goed voorbereid

Toelatingseisen

Welke profiel heb je nodig voor deze opleiding? En welke extra vakken? Wat zijn de aanvullende toelatingseisen? Lees goed welke toelatingseisen er voor deze opleiding gelden.

Toelatingseisen Stappenplan aanmelden

Klaar voor de toekomst!

Na de opleiding

Tot welke beroepen leidt de hbo opleiding Geo Media & Design op? In welk type functies werken afgestudeerden van de opleiding? Welke mogelijkheden zijn er als je nog wil doorstuderen aan een universiteit?

Beroepen Doorstuderen

Bezoek een open dag of kom proefstuderen

Geo Media & Design ervaren

Open dag