Kun je met een vr-bril een watersnood voorkomen?

Virtuele Overstroming Challenge

AANMELDEN

REGULIERE INSCHRIJVING BIJ HAS HOGESCHOOL

Vanaf 1 oktober 2019 kun je je via Studielink inschrijven. We adviseren je om dat uiterlijk 1 mei 2020 te doen. Je hebt dan (als je aan de toelatingseisen voldoet) toelatingsrecht. Na 1 mei kunnen andere regels gelden.

De gegevens uit Studielink worden automatisch doorgestuurd naar HAS Hogeschool. Je ontvangt daarna een mail van bureau Studentzaken met informatie over zaken die nog geregeld moeten worden. Als je binnen 4 weken niets hebt ontvangen, stuur dan een mail naar aspirant@has.nl.

Vragen?

Heb je nog vragen over je inschrijving via Studielink, neem dan contact op met bureau Studentzaken.

Bureau Studentzaken
aspirant@has.nl 088 - 890 38 80

Voor overige vragen en antwoorden over de opleiding, bezoek dan de pagina van de opleiding of neem contact op met de studieadviseur van de opleiding.

Zo regel je je aanmelding

HANDIGE CHECKLIST

Stap 2 – DigiD-code aanvragen! (duurt minstens vijf werkdagen)

Aanmelden voor een opleiding bij HAS Hogeschool gaat via www.studielink.nl.

Je hebt daarvoor een DigiD-code nodig. Vraag de code zo snel mogelijk aan via www.digid.nl.

Let op! Voor het aanvragen van je DigiD-code heb jij je burgerservice nummer nodig. Deze kun je vinden op je paspoort of je id-kaart.

Stap 4 – Doe de studiekeuzecheck!

Als je je uiterlijk 1 mei aanmeldt, heb je recht op een studiekeuzecheck. We adviseren je om daarvan gebruik te maken. Je weet dan beter of de studie van je keuze bij je past. Voor een aantal opleidingen is de check zelfs een verplicht onderdeel van de inschrijving.

Stap 5 – Belangrijke informatie aanleveren

Na je inschrijving in Studielink ontvang je een e-mail over de vervolgstappen: upload een portretfoto en een eventuele dyslexieverklaring of medische verklaring.

Stap 6 – Digitale machtiging

Om te kunnen starten aan een opleiding bij HAS Hogeschool, moet je collegegeld betalen. Via Studielink kun je een digitale machtiging afgeven vanaf 1 juni. Voor meer informatie over de hoogte van het collegegeld en de betalingsdata, bekijk de pagina Collegegeld.

Stap 7 – Vergeet ook niet je studiefinanciering aan te vragen!

Denk ook aan het aanvragen van studiefinanciering en eventueel je OV-jaarkaart via www.duo.nl.