Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Bij Geo Media & Design verken je vier jaar lang de belangrijke thema’s van vandaag en morgen: van klimaatverandering tot de toekomst van de stad. Je doet aan data-analyse en datavisualisatie, bijvoorbeeld in infographics. En je krijgt natuurlijk een flinke dosis geografie. Zo leer je informatie over plaats en tijd uitdagend en creatief vorm te geven, gebruik makend van nieuwe media als smartphones, tablets en apps. Dit doe je bijvoorbeeld in het Geolab, waar je met de nieuwste hard- en software werkt aan ruimtelijke oplossingen.

Open dagen en proefstuderen van de hbo-opleidinge Geo Media & Design

Leren combineren in lessen, projecten en stages

Tijdens je opleiding leer je aardrijkskunde, nieuwe media en design combineren. Dit doe je bijvoorbeeld tijdens hoor- en werkcolleges, projecten, workshops en je stages. Maar je gaat ook regelmatig op excursie, in Nederland en daar buiten.

 

Aan de slag als Geo Media Designer

Met je diploma in Geo Media & Design kun je alle kanten op. Bijvoorbeeld in de designwereld, bij een onderzoeksbureau of geo-bedrijf of bij de overheid. 

Check hier je mogelijkheden als Geo Media Designer

De Wadden, Friesland en Flevopolders

Excursie jaar 1

Tijdens het eerste studiejaar van de hbo opleiding Geo Media & Design ga je meerdere keren op excursie. Onder andere naar De Wadden, Friesland en Flevopolders.