Bij Geo Media & Design verken je vier jaar lang de belangrijke thema’s van vandaag en morgen: van klimaatverandering tot de toekomst van de stad. Je doet aan data-analyse en datavisualisatie, bijvoorbeeld in infographics. En je krijgt natuurlijk een flinke dosis geografie. Zo leer je informatie over plaats en tijd uitdagend en creatief vorm te geven, gebruik makend van nieuwe media als smartphones, tablets en apps. Dit doe je bijvoorbeeld in het Geolab, waar je met de nieuwste hard- en software werkt aan ruimtelijke oplossingen.

Open dagen en proefstuderen van de hbo-opleiding Geo Media & Design

Leren combineren in lessen, projecten en stages

Tijdens je opleiding leer je aardrijkskunde, nieuwe media en design combineren. Dit doe je bijvoorbeeld tijdens hoor- en werkcolleges, projecten, workshops en je stages. Maar je gaat ook regelmatig op excursie, in Nederland en daar buiten.

Aan de slag als Geo Media Designer

Met je diploma in Geo Media & Design kun je alle kanten op. Bijvoorbeeld in de designwereld, bij een onderzoeksbureau of geo-bedrijf of bij de overheid.

Check hier je mogelijkheden als Geo Media Designer

De Wadden, Friesland en Flevopolders

Excursie jaar 1

Tijdens het eerste studiejaar van de hbo opleiding Geo Media & Design ga je meerdere keren op excursie. Onder andere naar De Wadden, Friesland en Flevopolders.

Studente Meike

Stel je vraag

Mijn naam is Meike en ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik aardrijkskunde altijd al een leuk vak vond en omdat ik graag ook praktijk tijdens mijn lessen wilde hebben. Dat gebeurt bij deze opleiding genoeg! Verder is deze opleiding zo leuk omdat hij ontzettend breed is, je kan er nog alle kanten mee op. Ook zijn de docenten heel vriendelijk en open, je mag altijd binnenlopen wanneer er vragen zijn.

Stel je vraag aan Meike

Voor een onvergetelijke studietijd!

Studievereniging Atlas

Atlas is dé studievereniging voor de Geo Media & Design studenten en docenten. De studievereniging Atlas is een gezellige vereniging opgericht door Geo Media & Design studenten. We werken niet met leden, we organiseren alle activiteiten voor iedereen die betrokken is bij de opleiding Geo Media & design.

Meer info over studievereniging Atlas