Kun je met een vr-bril een watersnood voorkomen?

Virtuele Overstroming Challenge

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel uur contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders van de hbo opleiding Geo Media & Design een baan? De antwoorden op deze vragen vind bij facts & figures!

Toelichting bij de gegevens: de opleiding Geo Media & Design is uniek in Nederland en wordt alleen aangeboden op HAS Hogeschool in Den Bosch. Om die reden is geen vergelijking met andere opleidingen mogelijk en zijn de gegevens van Den Bosch gelijk aan de landelijke gegevens. Neem bij vragen gerust contact op met de studieadviseur van de opleiding Geo Media & Design.

Studenttevredenheid

Op een schaal van 0 (zeer ontevreden) tot 100% (zeer tevreden).

Aantal eerstejaars

Septemberinstroom 2017-2018 (waarbij 1 poppetje gelijk staat aan 5 studenten).

Contacttijd eerstejaars

Aantal ervaren klokuren per week, procentueel op basis van een 40 uurse week. Volgens de grootste groep studenten.

Doorstroom naar het tweede jaar

Binnen deze opleiding.

Doorstuderen

Afgestudeerden die na het diploma verder studeren in het Nederlandse hoger onderwijs.