Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Zit jij lekker in je vel? Wat doe je als je de 10.000 stappen op een dag nog niet hebt behaald?  Kun jij de verleiding van die ongezonde snack ook niet altijd weerstaan? Je moet sterk in je schoenen staan om alle verleidingen iedere keer maar weer te weerstaan. De gezondheid van de mens wordt niet alleen beïnvloed door onze voeding, maar ook door ons gedrag en leefomgeving. Hoe maak je van de gezonde keuze de makkelijke keuze? 

Meer over de opleiding

Deze opleiding is een variant van de opleiding Food Innovation

College, stage, minor, project

Leerplan

Het eerste  jaar van de opleiding staan in het teken van oriëntatie. In het tweede jaar volgt een verdieping op de onderwerpen voeding, leefstijl en leefomgeving. In het 3e en 4e jaar volgt een specialisatie op basis van je eigen passies, kwaliteiten en ambities.

Leerplan

De opleiding in cijfers

Facts & figures

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel uur contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders een baan? De antwoorden op deze vragen vind je bij facts & figures!

Facts en figures

Goed voorbereid

Toelatingseisen

Welke profiel heb je nodig voor deze opleiding? En welke extra vakken? Wat zijn de aanvullende toelatingseisen? Lees goed welke toelatingseisen er voor deze opleiding gelden.

Toelatingseisen

Klaar voor de toekomst

Na de opleiding

Tot welke beroepen leidt de opleiding Healthy Living op? In welk type functies werken afgestudeerden van de opleiding? Welke mogelijkheden zijn er als je nog wil doorstuderen aan een universiteit?

Beroepen

Zo maak je de juiste studiekeuze

BEZOEK EEN OPEN DAG EN KOM PROEFSTUDEREN

Online open dag

Vr 12 juni 2020

Meeloopdag

Datum in overleg

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op

Ryanne Wijnhoven

Ryanne Wijnhoven

Studieadviseur Food Innovation, Healthy Living en Toegepaste Biologie
ry.wijnhoven@has.nl 088 - 890 30 78
WhatsApp

WhatsApp

HAS Hogeschool
has@has.nl +31 88 890 3600
Laatste nieuwtjes, posts, foto's en tweets

Volg ons