Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Een gezonde leefstijl gaat over meer dan alleen gezond eten en genoeg bewegen. Het gaat bijvoorbeeld ook over hoe goed je in je vel zit. Bij Healthy Living leer je hier meer over. Denk aan de invloed van voeding en leefomgeving op de gezondheid van de mens en hoe we gedrag het beste kunnen beïnvloeden om van de gezonde keuze de makkelijke keuze te maken!

De opleiding Healthy Living is een richting van de opleiding Food Innovation, bekijk hier de verschillen en overeenkomsten

Kijken in plaats van lezen

Opleiding in beeld

Tijdens de opleiding Healthy Living ga je de uitdaging aan om innovatieve oplossingen te bedenken op het gebied van voeding, leefstijl en de leefomgeving om de gezondheid van mensen te bevorderen. In de video vertellen studenten Naomi en Stef meer over Healthy Living. Ze nemen je mee naar hun projecten voor echte opdrachtgevers, stages en excursies samen met de klas. Nieuwsgierig? Bekijk de video van Naomi en Stef!

Meer over de opleiding

College, stage, minor, project

Leerplan

De opleiding is ingericht vanuit het brede begrip van gezondheid. Het eerste jaar van de opleiding staan in het teken van oriëntatie. In het tweede jaar volgt een verdieping op de onderwerpen voeding, gedrag en leefomgeving. In het derde en vierde jaar doorloop je je eigen tweejarenplan op basis van je passies, kwaliteiten en ambities. 

Leerplan

De opleiding in cijfers

Facts & figures

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel uur contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders een baan? De antwoorden op deze vragen vind je bij facts & figures!

Facts en figures

Goed voorbereid

Toelatingseisen

Welke profiel heb je nodig voor deze opleiding? En welke extra vakken? Wat zijn de aanvullende toelatingseisen? Lees goed welke toelatingseisen er voor deze opleiding gelden.

Toelatingseisen

Klaar voor de toekomst

Na de opleiding

Tot welke beroepen leidt de opleiding Healthy Living op? In welk type functies werken afgestudeerden van de opleiding? Welke mogelijkheden zijn er als je nog wil doorstuderen aan een universiteit?

Beroepen

Ontmoet studenten en docenten

Studiekeuze maken

Online studiemarkt

Bekijk de voorlichtingsfilmpjes van de opleiding

Open dag

Kom sfeer proeven en ontmoet onze studenten en docenten

Stel je vraag

Contact met de studieadviseur

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op

Daniëlle Graat

Daniëlle Graat

Studieadviseur
d.graat@has.nl 088 - 890 38 59 / 06-43 45 94 51
WhatsApp

WhatsApp

HAS Hogeschool
has@has.nl +31 88 890 3600
Welke past het beste bij jou?

Vergelijkbare opleidingen

Food Innovation

Je leert hoe je vernieuwende foodconcepten ontwikkelt, van eerste idee tot ontwerp, productie en verkoop. (Venlo)

Toegepaste Biologie

Bij deze opleiding bestudeer je planten, dieren, voeding en ecologie. Met jouw onderzoek lever je een bijdrage aan een duurzame leefomgeving. (Venlo)

Management van de Leefomgeving

Je leert parken en landschappen te ontwerpen. De opleiding combineert aardrijkskunde, biologie en economie. (Den Bosch)

Voedingsmiddelen-technologie

Je leert alles over de wereld achter het etiket op de verpakking van voedingsmiddelen. (Den Bosch)