Welke invloed heeft de corona-situatie op jou leven? Wat doe je als je de 10.000 stappen op een dag nog niet hebt behaald?  Kun jij de verleiding van die ongezonde snack ook niet altijd weerstaan? Een gezonde leefstijl is meer dan alleen maar gezond eten en genoeg bewegen. Het gaat ook over hoe goed je in je vel zit. De gezondheid van de mens wordt beïnvloed door zowel ons voedselaanbod, gedrag en de wereld om ons heen. Maak van de gezonde keuze de makkelijke keuze!

Meer over de opleiding

Deze opleiding is een variant van de opleiding Food Innovation

College, stage, minor, project

Leerplan

De opleiding is ingericht vanuit het brede begrip van gezondheid. Het eerste jaar van de opleiding staan in het teken van oriëntatie. In het tweede jaar volgt een verdieping op de onderwerpen voeding, leefstijl en leefomgeving. In het derde en vierde jaar doorloop je je eigen tweejarenplan op basis van je passies, kwaliteiten en ambities.

Leerplan

De opleiding in cijfers

Facts & figures

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel uur contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders een baan? De antwoorden op deze vragen vind je bij facts & figures!

Facts en figures

Goed voorbereid

Toelatingseisen

Welke profiel heb je nodig voor deze opleiding? En welke extra vakken? Wat zijn de aanvullende toelatingseisen? Lees goed welke toelatingseisen er voor deze opleiding gelden.

Toelatingseisen

Klaar voor de toekomst

Na de opleiding

Tot welke beroepen leidt de opleiding Healthy Living op? In welk type functies werken afgestudeerden van de opleiding? Welke mogelijkheden zijn er als je nog wil doorstuderen aan een universiteit?

Beroepen

Zo maak je de juiste studiekeuze

BEZOEK EEN OPEN DAG EN KOM PROEFSTUDEREN

Online open dag