Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Heb je een passie voor paarden of gezelschapsdieren én wil je er je werk van maken? Bij de hbo-opleiding Hippische Bedrijfskunde en Pet Business komen alle aspecten aan bod: van marketing, communicatie en evenementorganisatie tot financiën en management. Hoe dit er in de praktijk werkelijk aan toe gaat leer je door excursies naar partnerbedrijven, gastlessen, stages en projecten voor professionals in de sector.

Studeren bij bedrijven!

Midden in de praktijk

Nieuwe afzetmogelijkheden bedenken voor een groothandel in dierbenodigdheden, marktonderzoek doen voor de hippische monitor of het doorrekenen van de financiële gevolgen van een nieuwe stal voor een manege. Zomaar een greep uit de vragen die studenten van de HAS krijgen uit de praktijk. Lang zoeken naar een project hoeft niet; bij onze (partner)bedrijven in en om Venlo ben je van harte welkom!

Onderwijs met partnerbedrijven

Welke past het beste bij jou?

Vergelijkbare opleidingen

Bedrijfskunde en agribusiness

Werken in de agrisector? Bij deze opleiding leer je heel praktijkgericht alles over ondernemen, management, financiën en logistiek (Venlo)

Veehouderij

Je leert over koeien, varkens, kippen en geiten. Je verdiept je in het dier, het bedrijf en de omgeving. (Den Bosch)

Toegepaste Biologie

Bij deze opleiding bestudeer je planten, dieren, voeding en ecologie. Met jouw onderzoek lever je een bijdrage aan een duurzame leefomgeving. (Venlo)

Bedrijfskunde en agribusiness

Je leert bedrijfsvraagstukken in de agrisector analyseren en financiële zaken regelen. Maar ook logistieke problemen oplossen en marketingstrategieën ontwikkelen. (Den Bosch)