Heb je een passie voor paarden of gezelschapsdieren én wil je er je werk van maken? Bij de hbo-opleiding Hippische Bedrijfskunde en Pet Business komen alle aspecten aan bod: van marketing, communicatie en evenementorganisatie tot financiën en management. Hoe dit er in de praktijk werkelijk aan toe gaat leer je door excursies naar partnerbedrijven, gastlessen en projecten voor professionals in de sector.

Roxanne (student Hippische Bedrijfskunde en Pet Business): "In het eerste jaar heb ik wel zestig ondernemers gesproken. De kleinschalige sfeer en de dynamiek kenmerken deze opleiding”.

Studeren bij bedrijven!

Midden in de praktijk

Afzetmogelijkheden onderzoeken voor een groenten- en fruitimporteur, marktonderzoek doen bij een verwerker van melkproducten of doorrekenen van de financiële gevolgen van een investering voor een ondernemer. Zomaar een greep uit de vragen die studenten van de HAS krijgen uit de praktijk. Lang zoeken naar een project hoeft niet; bij onze (partner)bedrijven in en om Venlo ben je van harte welkom!

Onderwijs met partnerbedrijven

Welke past het beste bij jou?

Vergelijkbare opleidingen

Bedrijfskunde en agribusiness

Werken in de agrisector? Bij deze opleiding leer je heel praktijkgericht alles over ondernemen, management, financiën en logistiek (Venlo)

Veehouderij