Studiekeuze-helper Challenge

Kun je een komkommerplant opvoeren?

Komkommerknaller Challenge

AANMELDEN

REGULIERE INSCHRIJVING BIJ HAS HOGESCHOOL

Vanaf 1 oktober 2019 kun je je via Studielink inschrijven. Je moet voor 1 mei 2020 aangemeld zijn om toegangsrecht te krijgen (als je aan de toelatingseisen voldoet). Na 1 mei gelden andere regels.

De gegevens uit Studielink worden automatisch doorgestuurd naar HAS Hogeschool. Je ontvangt daarna een mail van bureau Studentzaken met informatie over zaken die nog geregeld moeten worden. Als je binnen 4 weken niets hebt ontvangen, stuur dan een mail naar aspirant@has.nl.

Vragen?

Heb je nog vragen over je inschrijving via Studielink, neem dan contact op met bureau Studentzaken.

Bureau Studentzaken
aspirant@has.nl 088 - 890 38 80

Voor overige vragen en antwoorden over de opleiding, bezoek dan de pagina van de opleiding of neem contact op met de studieadviseur van de opleiding.

Zo regel je je aanmelding

HANDIGE CHECKLIST

Stap 2 – DigiD-code aanvragen! (duurt minstens vijf werkdagen)

Aanmelden voor een opleiding bij HAS Hogeschool gaat via www.studielink.nl.

Je hebt daarvoor een DigiD-code nodig. Vraag de code zo snel mogelijk aan via www.digid.nl.

Let op! Voor het aanvragen van je DigiD-code heb jij je burgerservicenummer nodig. Deze kun je vinden op je paspoort of je id-kaart.

Stap 4 – Doe de studiekeuzecheck!

Als je je uiterlijk 1 mei aanmeldt, heb je recht op een studiekeuzecheck. We adviseren je om daarvan gebruik te maken. Je weet dan beter of de studie van je keuze bij je past. Voor Horticulture & Business Management bestaat de studiekeuzecheck uit een gesprek met de studieadviseur.

Stap 5 – Belangrijke informatie aanleveren

Na je inschrijving in Studielink ontvang je een e-mail over de vervolgstappen: upload een portretfoto en een eventuele dyslexieverklaring of medische verklaring.

Stap 6 – Digitale machtiging

Om te kunnen starten aan een opleiding bij HAS Hogeschool, moet je collegegeld betalen. Via Studielink kun je een digitale machtiging afgeven vanaf 1 juni. Voor meer informatie over de hoogte van het collegegeld en de betalingsdata, bekijk de pagina Collegegeld.

Stap 7 – Vergeet ook niet je studiefinanciering aan te vragen!

Denk ook aan het aanvragen van studiefinanciering en eventueel je OV-jaarkaart via www.duo.nl.