Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Hoe zorgen we ervoor dat er nu en in de toekomst voldoende en gezond voedsel is voor iedereen op deze wereld? De oplossing voor dit uitdagende vraagstuk ligt in internationaal ondernemen met respect voor mens en milieu. En dat is precies waar de hbo-opleiding International Food & Agribusiness om draait. Ben jij benieuwd naar andere culturen? Ben je gedreven, creatief én zakelijk? Dan past deze Engelstalige opleiding perfect bij jou!

Kijken in plaats van lezen

Opleiding in beeld

Ralph en Ana María studeren International Food & Agribusiness. Ana María komt uit Costa Rica en vertelt over haar ervaring als buitenlandse student bij HAS Hogeschool ‘’Omdat je met veel internationale studenten bent, onderneem je vaak dingen met elkaar buiten school, zoals etentjes of we gaan uit.’’.

Ralph vertelt over de excursies die hij gemaakt heeft, zoals de rondleiding bij de Haven van Rotterdam of het bezoek aan bierbrouwer Bavaria. Een van de gaafste excursies die Ralph gemaakt heeft is de studiereis naar Kirgistan.

Meer over de opleiding

Studenten vertellen

Real life challenges

''Kun je wereldwijd scoren met zoete aardappelen uit Ghana?''

Wiep en Mike

Studenten International Food & Agribusiness

People Potatoe Profit Challenge

''How to develop a business plan?''

Katrin and Sander

Studenten International Food & Agribusiness

Business Development Challenge

College, stage, minor, project

Het leerplan

Het eerste jaar van de hbo opleiding International Food & Agribusiness is een basis jaar. Alle vakken worden in het Engels gegeven. Voorbeelden van vakken zijn Global Food Systems, Animal Production, Biobased Economy en Agriifood Business. Aan het einde van het eerste jaar ga je op oriëntatiestage.

Het leerplan Studenten vertellen over hun opleiding

De opleiding in cijfers

Facts & figures

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders van de hbo opleiding International Food & Agribusiness een baan? De antwoorden op deze vragen vind je bij facts & figures!

Facts & figures Faciliteiten en diensten

Goed voorbereid

Toelatingseisen

Welk profiel heb je nodig voor deze opleiding? En welke extra vakken? Wat zijn de aanvullende toelatingseisen? Lees goed welke toelatingseisen er voor deze opleiding gelden.

Toelatingseisen Stappenplan aanmelden

Klaar voor de toekomst!

Na de opleiding

Tot welke beroepen leidt de hbo opleiding International Food & Agribusiness op? In welk type functies werken afgestudeerden van de opleiding? Welke mogelijkheden zijn er als je nog wil doorstuderen aan een universiteit?

Na de opleiding Baankansen

International Food & Agribusiness

Studiekeuze-events

Studiemarkt

Check de studiekeuzevideo's

Open dag

Bekijk de data

Stel je vraag

Contact met de studieadviseur

Meeloopdag

Loop een dagje mee

We zitten voor je klaar

Contact

Esther van Lieshout

Esther van Lieshout

Studieadviseur International Food & Agribusiness
E.vLieshout@has.nl 088 - 890 33 99
WhatsApp

WhatsApp

HAS Hogeschool
has@has.nl +31 88 890 3600
Welke past het beste bij jou?

Vergelijkbare opleidingen

Bedrijfskunde en agribusiness

Je leert bedrijfsvraagstukken in de agrisector analyseren en financiële zaken regelen. Maar ook logistieke problemen oplossen en marketingstrategieën ontwikkelen. (Den Bosch)

Bedrijfskunde en foodbusiness

Je leert bedrijfsvraagstukken in de foodsector analyseren en financiële zaken regelen. Maar ook logistieke problemen oplossen en marketingstrategieën ontwikkelen. (Den Bosch)

Horticulture & Business Management

Bij deze Engelstalige opleiding ontdek jij de sleutel tot het Nederlandse tuinbouw-succes. (Den Bosch)

Bedrijfskunde en agribusiness

Werken in de agrisector? Bij deze opleiding leer je heel praktijkgericht alles over ondernemen, management, financiën en logistiek (Venlo)