Kun je wereldwijd scoren met zoete aardappelen uit Ghana?

People Potatoe Profit Challenge

Hoe zorgen we ervoor dat er nu en in de toekomst voldoende en gezond voedsel is voor iedereen op deze wereld? De oplossing voor dit uitdagende vraagstuk ligt in internationaal ondernemen met respect voor mens en milieu. En dat is precies waar de hbo opleiding International Food & Agribusiness om draait. Ben jij benieuwd naar andere culturen? Ben je gedreven, creatief én zakelijk? Dan past deze Engelstalige opleiding perfect bij jou!

Kijken in plaats van lezen

Opleiding in beeld

''Voor de biobased economie moet je denken in cirkels, alles sluit op elkaar aan. Ik wil graag een mediator zijn tussen bedrijfsleven en mens en planeet'', dit is waarom Katharina uit Duitsland zich zo thuis voelt bij de opleiding “We worden als allrouders opgeleid”, vertelt Mick enthousiast. Mick onderbouwt waarom dit de opleiding voor de toekomst is. Hij is blij met de kleine groepen en de goede discussies.

Studenten vertellen

Real life challenges

''Kun je wereldwijd scoren met zoete aardappelen uit Ghana?''

Wiep en Mike

Studenten International Food & Agribusiness

People Potatoe Profit Challenge

''Kun je avocado's veilig op wereldreis sturen?''

Luc en Max

Studenten International Food & Agribusiness

Holy Guacemole Challenge

College, stage, minor, project

Het leerplan

Het eerste jaar van de hbo opleiding International Food & Agribusiness is een basis jaar. Alle vakken worden in het Engels gegeven. Voorbeelden van vakken zijn Global Food Systems, Animal Production, Biobased Economy en Agriifood Business. Aan het einde van het eerste jaar ga je op oriëntatiestage.

Het leerplan Studenten vertellen over hun opleiding

De opleiding in cijfers

Facts & figures

Hoeveel eerstejaars studenten starten deze opleiding? Hoe beoordelen huidige studenten de opleiding? Hoeveel contacturen heb je in het eerste jaar? En hoe snel vinden afstudeerders van de hbo opleiding International Food & Agribusiness een baan? De antwoorden op deze vragen vind je bij facts & figures!

Facts & figures Studiefaciliteiten

Goed voorbereid

Toelatingseisen

Welk profiel heb je nodig voor deze opleiding? En welke extra vakken? Wat zijn de aanvullende toelatingseisen? Lees goed welke toelatingseisen er voor deze opleiding gelden.

Toelatingseisen Stappenplan aanmelden

Klaar voor de toekomst!

Na de opleiding

Tot welke beroepen leidt de hbo opleiding International Food & Agribusiness op? In welk type functies werken afgestudeerden van de opleiding? Welke mogelijkheden zijn er als je nog wil doorstuderen aan een universiteit?

Na de opleiding Baankansen

Bezoek een open dag of kom proefstuderen

International Food & Agribusiness ervaren

Proefstuderen