AANMELDEN

AANMELDEN NA 1 JUNI

Aanmelden na 1 juni is nog mogelijk. Schrijf je voor 1 juli in en voldoe volledig aan de toelatingseisen en alle onderdelen van de Studiekeuzecheck binnen 1 week na inschrijving om nog toegelaten worden.

Controleer hier de toelatingseisen en de verplichte studiekeuzecheck van de opleiding.

REGULIERE INSCHRIJVING BIJ HAS HOGESCHOOL

Vanaf 1 oktober 2019 kun je je via Studielink inschrijven. Je moet uiterlijk 1 juni 2020 aangemeld zijn om toelatingsrecht te krijgen (mits je aan de toelatingseisen voldoet). Na 1 juni vervalt dat recht, en gelden andere regels.

De gegevens uit Studielink worden automatisch doorgestuurd naar HAS Hogeschool. Je ontvangt daarna een mail van bureau Studentzaken met informatie over zaken die nog geregeld moeten worden. Als je binnen 4 weken niets hebt ontvangen, stuur dan een mail naar aspirant@has.nl.

Vragen?

Heb je nog vragen over je inschrijving via Studielink, neem dan contact op met bureau Studentzaken.

Bureau Studentzaken
aspirant@has.nl 088 - 890 38 80

Voor overige vragen en antwoorden over de opleiding, bezoek dan de pagina van de opleiding of neem contact op met de studieadviseur van de opleiding.

Zo regel je je aanmelding

HANDIGE CHECKLIST

Stap 2 – DigiD-code aanvragen! (duurt minstens vijf werkdagen)

Aanmelden voor een opleiding bij HAS Hogeschool gaat via www.studielink.nl.

Je hebt daarvoor een DigiD-code nodig. Vraag de code zo snel mogelijk aan via www.digid.nl.

Let op! Voor het aanvragen van je DigiD-code heb jij je burgerservicenummer nodig. Deze kun je vinden op je paspoort of je id-kaart.

Stap 4 – Doe de studiekeuzecheck!

Het maken van een juiste studiekeuze is belangrijk. Voor de opleiding Management van de Leefomgeving is de studiekeuzecheck verplicht. Deze bestaat uit het invullen van een motivatieformulier, dat je bij de studieadviseur kunt aanvragen.

Stap 5 – Belangrijke informatie aanleveren

Na je inschrijving in Studielink ontvang je een e-mail over de vervolgstappen: upload een portretfoto en een eventuele dyslexieverklaring of medische verklaring.

Stap 6 – Digitale machtiging

Om te kunnen starten aan een opleiding bij HAS Hogeschool, moet je collegegeld betalen. Via Studielink kun je een digitale machtiging afgeven vanaf 1 juni. Voor meer informatie over de hoogte van het collegegeld en de betalingsdata, bekijk de pagina Collegegeld.

Stap 7 – Vergeet ook niet je studiefinanciering aan te vragen!

Denk ook aan het aanvragen van studiefinanciering en eventueel je OV-jaarkaart via www.duo.nl.