Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Heb je een vraag over de inhoud van de opleiding, de toelatingseisen of hoe je je moet aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ook even kijken bij Vraag en antwoord, daar staan veel vragen (en antwoorden) die scholieren eerder aan ons gesteld hebben.

We beantwoorden je vragen ook graag persoonlijk op een open dag, proefstudeerdag of meeloopdag!

Toegepaste Biologie Venlo

Contact studieadviseur

Daniëlle Graat

Daniëlle Graat

Studieadviseur
d.graat@has.nl 088 - 890 38 59 / 06-43 45 94 51
WhatsApp

WhatsApp

HAS Hogeschool
has@has.nl +31 88 890 3600
Studenten Tim, Mats en Jules

Stel je vraag

Hoi! Ik ben Tim en ik zit in het derde jaar. Toegepaste Biologie sprak mij erg aan omdat deze opleiding erg breed is en je zelf kan kiezen welke richting je op wilt gaan door specialisaties en stages.  In jaar 2 heb ik de specialisatie Dier en Ecologie gekozen en momenteel stage bij een viskwekerij in Zeeland. 
Stel je vraag aan Tim

Ha, ik ben Mats en ik zit in het derde jaar. Ik heb als keuzevakken Plant en Ecologie gekozen. Het is een zeer brede en leuke opleiding met veel mogelijkheden in de biologische sector dus het leek me een goede keuze. 
Stel je vraag aan Mats

Hallo, ik ben Jules en ik zit in het tweede jaar. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik biologie altijd al interessant vond. Bij deze opleiding wordt er naast theorie ook veel gekeken naar de praktijk, dus een groot deel van wat je leert, komt terug in practicums of projecten. 
Stel je vraag aan Jules

Venlo

HAS Hogeschool

Toegepaste Biologie

HAS Hogeschool, vesitging Venlo

Spoorstraat 62

5911 KJ Venlo