Kun je bier maken van bruine bonen?

Bizarre biertjes challenge

Hier vind je informatie over hoe je je aanmeldt voor de hbo opleiding Voedingsmiddelentechnologie, geregistreerd onder CROHO-nummer 34856.

Havo, vwo, mbo?

HAVO

Toelaatbaar met de volgende profielen:

• Economie en maatschappij
    + scheikunde
  • Natuur en gezondheid
  • Natuur en techniek

VWO

Toelaatbaar met de volgende profielen:

• Economie en maatschappij
    + scheikunde
  • Natuur en gezondheid
  • Natuur en techniek

MBO

• Niveau 4
    Wiskunde en scheikunde worden sterk aanbevolen (wiskunde en scheikunde sluit aan op HAVO 5 eindexamenniveau)

Kom jij studeren bij HAS Hogeschool en wil je jezelf  extra goed voorbereiden? Volg dan het Young Professionals Traject, speciaal voor mbo-studenten!

Meer informatie over het Young Professionals Traject

In vier stappen

Studiekeuze checklist

Let op: Aanmelden voor de opleiding Voedingsmiddelentechnologie is niet meer mogelijk voor studiejaar 2018/2019.

Welke stappen moet je verplicht doorlopen om je aan te melden voor de hbo opleiding Voedingsmiddelentechnologie?

1. Volg een proefstudeerdag
    Tijdens een proefstudeerdag kom je erachter of de hbo opleiding Voedingsmiddelentechnologie past bij jouw interesse en talenten. Je kunt tijdens deze dag kennismaken met docenten en studenten en volop vragen stellen.
  2. Meld jezelf uiterlijk 1 mei 2019 aan via www.studielink.nl
    Ga naar www.studielink.nl en kies dan voor Voedingsmiddelentechnologie. Om er verzekerd van te zijn dat je aanmelding leidt tot inschrijving moet je je aanmelden op uiterlijk 1 mei 2018.
  3. Vul het motivatieformulier in
    Na je aanmelding via Studielink ontvang je een motivatieformilier. Vul dit formulier zo spoedig mogelijk in. We dienen het motivatieformulier uiterlijk 1 mei 2019 in ons bezit te hebben.

Misschien dat we na het lezen van jouw motivatieformulier nog vragen hebben, dan nodigen wij jou uit voor een adviesgesprek.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met de studieadviseur Ellen Mauriks, e.mauriks@has.nl.

Voldoe je niet aan deze eisen?

Overige instroom

Volg je nu havo/vwo maar voldoe je niet aan de toelatingseisen?
Dan is er de mogelijkheid om bepaalde vakken bij te spijkeren. Lees dan hier alles over de deficiëntiecursussen.

Volg je nu een mbo-opleiding, maar voldoe je niet aan de toelatingseisen?
Neem contact op met de studieadviseur.

Ben je ouder dan 21 en voldoe je niet aan de instroomeisen (havo/vwo of mbo 4)?
Neem contact op met de studieadviseur.

Beschik je over een niet-Nederlands diploma?
Heb je een buitenlands diploma, dan moet je voldoen aan een van de volgende taaleis:

• NT2-certificaat Nederlands
  • Bewijs dat je in Nederland hebt gestudeerd tot 3 havo / 3 vwo
Bel of e-mail de studieadviseur

Vragen over toelating?

Ellen Mauriks