Minors

Op zoek naar een interessante minor in schooljaar 2017-2018? HAS Hogeschool biedt in dit schooljaar 13 derdejaars minors aan voor derdejaars studenten. Met deze minors richten we ons op het verbreden van je blik en het verbinden van kennis uit verschillende vakgebieden.

3e jaars Minors bij HAS Hogeschool

Tijdens alle 3e jaars minors voer je een real-life project met een groep studenten van verschillende studierichtingen. Op deze manier leer je samenwerken in een multidisciplinaire omgeving. Tegelijkertijd fungeer je binnen het project als expert op je eigen vakgebied. Vanzelfsprekend ondersteunen we je met de nodige kennis en vaardigheden voor het uitvoeren van je project dmv colleges, practica, excursies en workshops.

Derdejaars minors aan HAS Hogeschool duren 10 weken; in deze weken moet je fulltime beschikbaar zijn. Ze leveren 15 studiepunten (ECTS) op.

Kies je minor bij HAS Hogeschool

Je kiest je minor zelf, eventueel in overleg met je studiebegeleider. Omdat het onderwerp je interesseert én omdat er een relatie is met je huidige opleiding. De derdejaars minors bij de HAS zijn gericht op actuele thema’s binnen de agro-, food en leefomgeving, die vragen om een multidisciplinaire insteek. Daarom pakken we deze thema’s aan in multidisciplinaire modulen, waarbij je je eigen expertise inbrengt en vergroot.

Minors onderwerpen 'Duurzaamheid' en 'Ondernemerschap'

Wat de HAS Hogeschool minors bijzonder maakt, is dat ze allemaal een relatie hebben met het onderwerp ‘Duurzaamheid’ en ‘Ondernemerschap’. Ze bieden daarmee een goed vertrekpunt om te werken aan actuele maatschappelijke vraagstukken en aan je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Minors van HAS Hogeschool:

Nederlandstalig Engelstalig

Aanmelden en overzicht
Kijk voor een volledig overzicht van onze minoren en om je aan te melden op de website Kies op maat.