Minor Plant(W)aardige toekomst!

We kunnen er niet omheen: planten hebben de toekomst..Ben jij klaar voor deze ‘groene revolutie 2.0’? Dan zit je goed bij deze minor.

Minor Ondernemen & Innoveren

Hoe ontwerp je producten en diensten tot een concept dat je klanten echt willen? En hoe verkoop je je concept vervolgens aan je klanten? Dit is in het kort waar de minor Ondernemen & Innoveren over gaat.

Minor Werk aan Wereldwijde Voedseldialoog

Ben jij geïnteresseerd in waar je voedsel vandaan komt, welke partijen zich er allemaal mee bemoeien en wat de problemen en kansen wereldwijd zijn van duurzame voedselproductie en –consumptie? Dan is deze module bij uitstek voor jou bedoeld!

Minor Proeven aan Ondernemerschap

De minor Proeven aan Ondernemerschap is een ontdekkingsreis naar jouw persoonlijk ondernemerschap. Of je nu al onderneemt, met een concreet idee rondloopt of je afvraagt of ondernemen iets voor jou is, je bent bij deze minor meer dan welkom.​

Minor Value by Design

In deze minor verkennen we met een gevarieerd samengestelde groep studenten (met interesse in bijvoorbeeld food, marketing, communicatie, vormgeving of psychologie) hoe dit werkt en hoe we door middel van slim design méérwaarde kunnen creëren.

Minor Design zonder Grenzen

In deze minor brengen we studenten doelgericht in aanraking met zeer uiteenlopende creatieve disciplines, zowel binnen als buiten HAS Hogeschool, om tot innovaties en probleemoplossing te kunnen komen in de eigen discipline.

Minor Ruimtegebruik in Nederland in 2030

Heb je affiniteit met planologie, sociale en fysische geografie, ondernemen, agrofood, ecologie, duurzaamheid en nieuwe verdienmodellen? Dan zit je goed bij deze minor!

Minor Eating animals?!

Produceren en consumeren van dieren, kan het ook anders? Wat is het effect van het produceren én consumeren van dierlijke producten op people, planet, profit en op jou?

Minor Ondernemen & Financiën

De minor Ondernemen & Financiën richt zich op studenten die zichzelf in de toekomst zien werken bij banken, accountants- en advieskantoren (in de agri-food sector).

Den Bosch

Minor Biobased economy in the agri-food sector

Would you like to find out how to contribute to a sustainable, circular economy and at the same time raise the value of crop or animal production? Within the agri-food sector, developing a BBE means: making choices on how to successfully use plant based and animal based biomass to sustainably meet all our daily needs, for us and for future generations.

Minor Smart Farming

Do you want to learn how to increase sustainability in the broad discipline of crop science, livestock production and leisure using precision technology and data? Smart Farming provides a learning environment for students with various backgrounds in which they acquire and apply knowledge and gain skills for developing innovative solutions, using data and technology in the agrofood sector.

Minor Towards a healthy society

Would you like to think about the future of health in society? Do you want to play a role in improving health for everyone in the field of agriculture, food and the living environment? Then this minor may be for you!

Minor International Agribusiness

Are you currently studying for a bachelor degree in horticulture, animal husbandry, agribusiness or food business, or do you have a proven affinity with any of these fields? This minor in International Agribusiness will give you new insights into how agribusiness works in the Netherlands, Germany and Poland.

Minor Business Innovation

How do you create a product or service customers really want? And how do you sell your idea? Join us at the minor Business Innovation and discover how to add value to a product or service, to develop a business model and find a market.