Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

In je derde jaar proeven van een andere opleiding of juist verdere verdieping in je favoriete vak? Met een minor kun je veel kanten op! HAS Hogeschool biedt in dit studiejaar verschillende minors aan voor derdejaarsstudenten.

3e jaars Minors bij HAS Hogeschool

Tijdens een minor ga je samen met studenten van verschillende hbo-bacheloropleidingen aan de slag met een écht project voor een bedrijf of organisatie. Op deze manier leer je samenwerken in een multidisciplinaire omgeving: een boost voor je persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend ondersteunen we je met de nodige kennis en vaardigheden voor het uitvoeren van je project door bijvoorbeeld colleges, practica, excursies en workshops.

Een derdejaarsminor aan HAS Hogeschool duurt 20 weken; in deze weken ben je fulltime beschikbaar. Het volgen van een minor levert 30 studiepunten (ECTS) op.

 

Kies je minor bij HAS Hogeschool

En het leuke is: je kiest je minor zelf! Eventueel in overleg met je studiebegeleider. Omdat het onderwerp je interesseert én omdat er een relatie is met je huidige opleiding.

De minors voor derdejaarsstudenten bij HAS Hogeschool zijn gericht op actuele thema’s binnen de agro-, food en leefomgeving. Daarom pakken we deze thema’s aan in multidisciplinaire modulen, waarbij je je eigen expertise inbrengt en vergroot.

'Duurzaamheid' en 'Ondernemerschap'

Minors onderwerpen

Wat de HAS Hogeschool minors bijzonder maakt, is dat ze allemaal een relatie hebben met de onderwerpen: 

  • ‘Duurzaamheid’
  • ‘Ondernemerschap’ 

Ze bieden daarmee een goed vertrekpunt om te werken aan actuele maatschappelijke vraagstukken en aan je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk alle minors

Aanmelden

Kijk om je aan te melden op de website Kies op maat. 

Aanmelden via Kies op Maat