Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Vind jij innovatie belangrijk? En wil je leren hoe je kunt innoveren?

Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de Minor Business Innovation & Internship. De leukste en meest uitdagende manier om je vaardigheden en het leiderschap als ondernemer en bedrijfsinnovator te ontwikkelen.

De minor combineert 10 weken op de HAS hogeschool met een stage bij een bedrijf. Allereerst ontwikkel je bij de HAS een bedrijfsconcept vanuit je eigen bedrijfsidee of voor een bestaand bedrijf. Ten tweede loop je stage bij een bedrijf om je bedrijfsconcept te realiseren of je ontwikkelt een tweede bedrijfsinnovatie voor het bedrijf.

Je leert en werkt zowel individueel als in een kleine groep met een persoonlijke coach. Leren wordt gecombineerd op school, in het bedrijfsleven en online. Alles om jou te helpen jezelf maximaal te ontwikkelen, plezier te hebben en met een waardevolle innovatie te komen. Een innovatie die bijdraagt ​​aan de 3 P's van People, Planet, Profit, met tevreden klanten, een beter milieu en een betere positie voor het bedrijf, en last but not least een geweldige ervaring om op terug te kijken. Oud-studenten zullen het hierover eens zijn.

De minor Business Innovation &  Internship is een Engelstalige minor.

Ingangseisen

HBO propedeuse en minimaal 40 punten van het 2e jaar. Een afgeronde stage is een pluspunt.
 

 

AANMELDEN

Als HAS-student kun jij je aanmelden voor deze minor via het inschrijfformulier op het HASwise intranet.

Ben je geen HAS-student en is jouw onderwijsinstelling aangesloten bij Kies Op Maat? Meld je dan aan via Kies Op Maat.